11.11 İndirimleri Ne Zaman?

11.11 İndirimleri Ne Zaman?
Date Icon Kasım 14, 2023
Text Sizer
Close Icon3 dakika
  • Facebook Icon
  • Twitter Icon
  • Pinterest Icon
  • Envelope Icon
  • Whatsapp Icon

Tüm yıl boyunca beklenen 11.11 indirimleri ile yıl boyunca ertelediğiniz her türlü ihtiyacınıza kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Kasım indirimleri olarak da bilinen bilinen 11 Kasım indirimleri ile beyaz eşya, küçük ev aletleri ve bilgisayar gibi ürünleri de kaçırılmayacak fırsatlarla satın alabilirsiniz. Kasım indirimleri özellikle yeni evlenenler ve evini yenileyenler için de kaçırılmayacak fırsatlar sunar. Bu indirim döneminde beyaz eşyalarınızı yenileyebilir, almakta kararsız kaldığınız robot süpürge, airfryer ve kurutma makinesi gibi ev işlerini ve yemek yapmayı kolaylaştıracak son teknoloji ürünleri uygun indirim fırsatlarıyla satın alabilirsiniz. Gençler için ise 11.11 efsane Kasım indirimlerinde Sony PlayStation ve çeşitli oyun konsolları ile elektrikli scooter gibi ürünler yer alır. Yılın son ve en büyük indirim kampanyası olan 11.11 indirim fırsatları ile fiyatları düşen beyaz eşya, çeyiz paketi, ankastre modelleri, telefon, televizyon, bilgisayar ve tablet, küçük ev aletleri, spor, oyun ve outdoor ürünlerine Jebinde’den ulaşabilirsiniz.

11.11 İndirimleri Nedir?

11.11 indirimleri, her sene Kasım ayının 11’inde yapılan büyük indirim kampanyasıdır. Son yıllarda, bu büyük indirim kampanyası, 9-10-11 Kasım tarihleri arasında ya da Kasım ayının geneline yayılarak yapılır.

Efsane Kasım’da yapılan indirimler, farklı bütçelere hitap eder. 11.11 indirimleri; telefon, tablet, bilgisayar gibi teknolojik ihtiyaçları almak isteyen gençlere ve öğrencilere de istedikleri ürünü alabilmeleri için birbirinden avantajlı fırsatlar sunar. Kasım indirimleri, tablet ve bilgisayar alışverişi yapmak için yıl içindeki en uygun dönemlerdendir. Tablet ve bilgisayar her şeyin internet üzerinden yapıldığı günümüzde farklı yaş grupları için temel bir ihtiyaçtır. Online iş toplantıları, eğitim ve eğlence amaçlı kullanılabilecek Android işletim sistemine sahip bir tablet satın almak istiyorsanız 11.11 indirimlerinde yer alan Lenovo tablet çeşitlerini inceleyebilirsiniz. Lenovo güvencesi ve kalitesiyle sunulan tablet modelleri arasında farklı ekran boyutlarında ve farklı kullanım amaçlarına uygun pek çok tablet çeşidi vardır. Jebinde ile size en uygun olan tablete kampanyalı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

11.11 günlerinde; yalnızca tek bir marka ya da tek bir ürün değil farklı markaların pek çok ürünü indirime girer. Kampanyalı ürün sayısı fazla olduğu için alışveriş yaparken farklı modeller arasında seçim yapma imkanı bulunur.

11.11 çeyiz paketi indirimleri de özellikle yeni ev kuranlara ve evini yenileyenlere oldukça uygun fiyatlarla alışveriş yapma imkanı sunar. Üçlü çeyiz paketlerinde, buzdolabı, bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi; dörtlü çeyiz paketlerinde ise bu üçlüye ek olarak ocaklı fırın bulunur. Beşli çeyiz paketi ürünlerinde ise buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, ocaklı fırın ve televizyon yer alır. Her biri son teknoloji beyaz eşyalar ile hazırlanmış olan çeyiz paketlerini bu indirim dönemindeki fırsatları değerlendirip avantajlı bir şekilde satın alabilirsiniz.

Kasım indirimli ürünleri arasında kişisel bakım ürünleri de yer alır. Farklı markaların saç düzleştirici ve saç maşası ürünlerini, epilasyon aleti ve traş ürünlerini, kendiniz için ya da aile üyeleriniz için kampanyalı fiyatlardan satın alabilirsiniz. 11.11 indirimli fırsat ürünlerini Jebinde’de bulabilirsiniz.

11.11 İndirimleri Ne Zaman Başlıyor?

‘’11 Kasım indirimleri ne zaman başlar?’’ diye merak ediyorsanız, büyük indirim günü, Türkiye’de ve tüm dünyada artık indirimli alışverişin simgesi haline gelen 11.11 günü yapılır. Jebinde’de ise 11 Kasım gününü beklemenize gerek kalmadan Kasım indirimlerinden yararlanabilirsiniz. Çılgın Kasım indirimleri ile tüm Kasım ayı boyunca kampanyalı fiyatlar sunan Jebinde ile 2023 yılının son büyük indirim fırsatından faydanalanabilir ve özel indirimleri yakalayabilirsiniz.

En sevilen markaların farklı kategorilerdeki ürünlerine özel fiyatlar ve kaçırılmayacak fırsatlarla sahip olmak için Jebinde’de satın alacağınız ürünleri inceleyebilir, favorilerinize ekleyebilir ve farklı kategorilerde yer alan ürünlerdeki indirim fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Yıl boyunca satın almayı ertelediğiniz televizyondan, buzdolabına, bilgisayardan oyun konsollarına kadar farklı ürün kategorilerindeki ihtiyaçlarınıza yılın son büyük indirim kampanyası ile uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

11.11 İndirimleri Jebinde’de!

Jebinde, ‘’Çılgın Kasım’’ kampanyası ile 1-30 Kasım arası onlarca farklı kategorideki ürünlerinde indirimler yapar. Beyaz eşya, çeyiz paketleri, ankastre, telefon, televizyon, bilgisayar, tablet, küçük ev aletleri, spor, oyun ve outdoor ürün kategorilerini inceleyip ihtiyacınıza en uygun olan ürünleri kampanyalı fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Bu indirim döneminde, kurutma makinesi almak için de uygun fiyat fırsatları bulabilirsiniz. Kurutma makineleri son yıllarda pek çok evde kullanılsa da hala bu makineye bütçe ayırmakta kararsızlık yaşayanlar da vardır. Bu makinelerin çamaşır üzerinde biriken tekstil tozlarını kurutma esnasında filtresinde biriktirerek ev tozunu azalttığı da bilinmektedir. Dayanıklı, farklı kurutma seçenekleri bulunan bir kurutma makinesi arayışındaysanız indirim döneminde uygun fiyatlarla bulabileceğiniz Beko Kurutma Makinesi çeşitlerini inceleyebilirsiniz. Isı pompalı ya da yoğuşmalı kurutma makinesi modelleri arasında farklı iç hacimlere ve enerji sınıflarına sahip Beko Kurutma Makinesi modellerini bulabilirsiniz.

Bütçenizi zorlamayacak bir alışveriş deneyimi yaşayabileceğiniz efsane Kasım indirimleri ile kahve ve çay makinesi, ütü, su sebili, hava temizleyici ve mutfakta kullanabileceğiniz tüm küçük ev aletlerinizi yenileyebilirsiniz. Film ve dizi keyfi yapmak için ekran çözünürlüğü ve ses kalitesi yıllar boyunca keyifle kullanabileceğiniz farklı marka ve ekran boyutlarına sahip televizyonları bütçe dostu fiyatlarıyla Jebinde’de bulabilirsiniz.

Dünyanın önde gelen elektronik, teknoloji ve beyaz eşya markalarının en popüler ürünlerini satın almak için en uygun zaman olan Kasım indirimlerini değerlendirerek bu alanlardaki tüm ihtiyaçlarınızı Jebinde fırsatlarıyla karşılayabilirsiniz.

Kasım İndirimlerinde Alınabilecek 5 Muhteşem Ürün

11.11 indirimleri, evinizde ya da iş yerinizde sıkça kullanılan ürünleri yenilemek ve stoklamak için de oldukça elverişli fırsatlar sunar. Örneğin; iş yeriniz için birden fazla telefon almanız gerekiyorsa telefonda yılın en büyük indirim kampanyalarını efsane Kasım indirimleri arasında bulabilir ve cazip fiyatlarla beğendiğiniz ürünleri satın alabilirsiniz.

Ayrıca telefon, beyaz eşya ve küçük ev aletleri gibi büyük alışverişleri daha karlı bir şekilde yapmak için Kasım ayındaki büyük indirimlerden yararlanabilirsiniz. Beyaz eşya alacaklar ya da beyaz eşyalarını yenileyecekler için tüm sene boyunca görülmedik indirim oranlarını Kasım indirimleri ile yakalayıp son derece avantajlı bir alışveriş yapabilirsiniz.

  • Xiaomi Telefon

Eskiyen telefonunuzu kaliteli ve kullanışlı bir telefon ile değiştirmek istiyorsanız dünyanın en çok kullanılan ilk beş telefonu listesinde yer alan Xiaomi telefon modellerini inceleyebilirsiniz. Tasarımı, donanımı ve kamera özellikleri ile dikkat çeken telefon modelleriyle Xiaomi, bir telefondan beklediğiniz her şeyi sunar. Xiaomi 13 Lite, 256 GB dahili hafıza ve 8 GB RAM özelliği ile son dönemde en çok tercih edilen Xiaomi marka telefonlardan biridir. Yine 256 GB dahili hafızaya sahip olan markanın favori cep telefonlarından bir diğeri ise Xiaomi Redmi Note 12 Pro ürünüdür. 6.67 inç ekran boyutuna sahip olan cep telefonu, mükemmel kamera performansı ve yüksek pil gücü ile markanın en çok tercih edilen telefonlarından biridir. Ayrıca Uzun ömürlü batarya ve şarj özellikleri bulunan telefon modelleri olan Xiaomi telefonunuzu 11 Kasım indirimleri ile daha uygun fiyatlar ve avantajlı kampanyalarla satın alabilirsiniz.

  • Beko Çamaşır Makinesi

Çamaşır makineleri her evin olmazsa olmaz beyaz eşyaları arasında yer alır. Gelişen teknolojiye uyum sağlamış, farklı program seçenekleri ile hayatı kolaylaştıran, kaliteli ve dayanıklı bir çamaşır makinesi arayışındaysanız Beko çamaşır makinesi çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Yeni bir makine alacaksanız ya da eski makinenizi yeni bir model çamaşır makinesi ile değiştirmek istiyorsanız indirim fırsatlarından yararlanarak Beko’nun farklı renk ve modellerdeki çamaşır makineleri arasında bir seçim yapabilirsiniz. Yüksek devirli ve yüksek hacimli bir çamaşır makinesi arayışındaysanız Beko CM 10120 A çamaşır makinesini inceleyebilirsiniz. Bu çamaşır makinesi 10 kilogramlık kapasitesiyle geniş aileler için uygun bir seçimdir. ProSmart Inverter motor teknolojisine sahip ürün, farklı giysilere uygun çok programlı yıkama seçenekleriyle kullanım kolaylığı sınar. Beko çamaşır makinelerinin sıkma devirleri, çamaşır kapasiteleri, motor tipleri ve enerji sınıflarını inceleyerek kullanım ihtiyaçlarınıza en uygun olanı belirleyebilirsiniz.

  • Braun Blender Seti

Blender seti, mutfakta yemek yapmayı kolaylaştıran mutfak gereçlerinin başında gelir. Gıdaları ezmek, kesmek, doğramak, karıştırmak için kullanılan blender setleri, özellikle çorba, tatlı gibi yiyeceklerin son derece pratik bir şekilde hazırlanmasına yardımcı olur. Braun markasına ait Multiquick blender seti, çırpıcı, blender çubuğu, kesme, doğrama işlemlerinde kullanılan parçası ile çok fonksiyonludur. 1200 watt gücündeki yüksek performanslı motoruna farklı parçaları takarak tek bir set ile mutfaktaki pek çok işinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Braun Multiquick 7 MQ7045X blender seti, birbirine kolaylıkla takılıp ayrılabilen parçaları ile pratiktir. Mutfakta çok az yer kaplamasına rağmen çok iş yapan bu ürünün içeriğinde ayrıca karıştırma ve ezme işlemlerini yapabileceğiniz bir hazne de vardır.

  • Beko Robot Süpürge

Robot süpürge evde işleri kolaylaştıran ev aletlerinin başında gelir. Her daim temiz ve tozsuz bir ortam için kullanımı oldukça pratik olan Beko robot süpürge modellerini tercih edebilirsiniz. Hem süpüren hem de silen robot süpürge çeşitlerini tercih ederek ev temizliğinde zamandan tasarruf edebilirsiniz. Haritalama fonksiyonu bulunan Beko robot süpürge ile evinizin her alanının tertemiz olmasını sağlayabilirsiniz. Bu özellik ile robot süpürge, koltuk altları ve yatak altları gibi ulaşılması zor bölgeleri dahi her temizlikte süpürüp silebilir.  Yasaklı alan tanımlama özelliği ise robot süpürgenin istenmeyen alanlara girmesini önler. Evcil hayvanı olan ya da küçük çocuklu evler için temizliği kolaylaştıran bir ürün arayışındaysanız Beko Robot Süpürge çeşitlerinden Beko Robo-X 3.0 RS 8131 modeli sizin için uygun bir seçim olabilir. Bu süpürgenin 150 dakika boyunca kablosuz çalışma süresi bulunur. 4 litre toz torbası kapasitesi olan robot süpürgenin ayrıca paspas yapma özelliği de vardır. Robot süpürgeyi telefonunuza yükleyeceğiniz mobil  uygulama ile kolaylıkla yönlendirebilirsiniz.

  • Sony PlayStation 5

Sahip olduğu teknik özelliklerle mükemmel bir oyun deneyimi sunan Sony PlayStation 5 ünlü markanın 9. nesil oyun konsoludur. Son derece yüksek performanslı bir oyun konsolu olan PlayStation 5 ile 8K çözünürlüğe kadar uzanan çözünürlük değerlerindedir. Disk sürücülü şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede Sony PlayStation 5 ile diskli oyunları oynayabilirsiniz. Bu özellik Blu-ray içerikleri görüntüleyebilme imkanı da sunar. Markanın exclusive adı da verilen platforma özel oyunlarını Sony PlayStation 5 ile oynayabilirsiniz. Hızlı SSD özelliği ile oldukça hızlı bir şekilde yükleme yapan Sony PlayStation 5, oldukça geniş bir hafıza ve depolama alanına sahiptir. Adeta kendinizi oyunun içinde hissetmenizi sağlayan bir teknik donanıma sahip olan Sony PlayStation 5’i, efsane Kasım indirimleri ile Jebinde’de bulabilirsiniz.

BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 8/256GB Akıllı Telefon Gri
Xiaomi
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 8/256GB Akıllı Telefon Gri
12.599,00 TL
SEPETE EKLE
Beko CM 10120 A Çamaşır Makinesi
Beko
Beko CM 10120 A Çamaşır Makinesi
19.146,00 TL
SEPETE EKLE
Braun MultiQuick 7 MQ7045X 1000 W Blender Seti
Braun
Braun MultiQuick 7 MQ7045X 1000 W Blender Seti
4.099,00 TL
SEPETE EKLE
Beko Robo-X 3.0 RS 8131 Robot Süpürge
Beko
Beko Robo-X 3.0 RS 8131 Robot Süpürge
16.645,00 TL
SEPETE EKLE
Sony PlayStation 5 CD’li Sürüm Oyun Konsolu (Sony Eurasia Garantili)
Sony
Sony PlayStation 5 CD’li Sürüm Oyun Konsolu (Sony Eurasia Garantili)
22.999,00 TL
SEPETE EKLE
DİĞER YAZILAR
Ankastre Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Ankastre Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? 11.11 İndirimleri Ne Zaman? 11.11 İndirimleri Ne Zaman? 2023 Black Friday Ne Zaman? 2023 Black Friday Ne Zaman? Android ile IOS Arasındaki Farklar Nelerdir? Android ile IOS Arasındaki Farklar Nelerdir? Beyaz Eşya Enerji Sınıfları Nelerdir? Beyaz Eşya Enerji Sınıfları Nelerdir? Bulaşık Makinesi Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Bulaşık Makinesi Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Buzdolabı Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Buzdolabı Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Buzdolabı Temizliği ve Kokularıyla Başa Çıkma Rehberi Buzdolabı Temizliği ve Kokularıyla Başa Çıkma Rehberi Çamaşır Kurutma Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çamaşır Kurutma Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çamaşır Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çamaşır Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çay Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çay Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Derin Dondurucu Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Derin Dondurucu Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Dikey Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Dikey Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Ekonomik Çeyiz Paketi Almanın Püf Noktaları Ekonomik Çeyiz Paketi Almanın Püf Noktaları En İyi Fiyat Performans Laptop Modelleri En İyi Fiyat Performans Laptop Modelleri En İyi Kahve Makineleri Rehberi 2024 En İyi Kahve Makineleri Rehberi 2024 En İyi Tost Makinesi Tavsiyeleri En İyi Tost Makinesi Tavsiyeleri Filtre Kahve Nasıl Yapılır? Filtre Kahve Nasıl Yapılır? Fırın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Fırın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Fiyat Performans Bluetooth Kulaklık Modelleri Fiyat Performans Bluetooth Kulaklık Modelleri Fiyat Performans Tablet Modelleri Fiyat Performans Tablet Modelleri Fiyat Performans Telefon Modelleri Fiyat Performans Telefon Modelleri Fiyat Performans Televizyonlar Fiyat Performans Televizyonlar Hangi Marka Hangi Ülkenin? Hangi Marka Hangi Ülkenin? Hava Temizleyici Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Hava Temizleyici Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Isıtıcı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Isıtıcı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Kahve Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Kahve Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Kahve Makinesi Kullanım Rehberi 2024 Kahve Makinesi Kullanım Rehberi 2024 Klima Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Klima Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Laptop Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Laptop Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Macbook Kullanım Rehberi Macbook Kullanım Rehberi Masaüstü Bilgisayar Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Masaüstü Bilgisayar Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Monitör Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Monitör Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Mutfakta kullanılan küçük ev aletlerini seçerken nelere dikkat edilmeli? Mutfakta kullanılan küçük ev aletlerini seçerken nelere dikkat edilmeli? Nasıl Yapılır: Televizyon Ayarlama Nasıl Yapılır: Televizyon Ayarlama Robot Süpürge mi Dikey Süpürge mi? Hangisi Alınmalı? Robot Süpürge mi Dikey Süpürge mi? Hangisi Alınmalı? Set Üstü Ocak Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Set Üstü Ocak Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Su Sebili Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Su Sebili Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Tablet Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Tablet Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Telefon Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Telefon Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Telefonun Hızlı Şarj Olması İçin ne Yapmalıyız? Telefonun Hızlı Şarj Olması İçin ne Yapmalıyız? Televizyon Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Televizyon Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? TV Ekran Boyutları Rehberi TV Ekran Boyutları Rehberi Ütü Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Ütü Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Kapat
SEPETİNİZ
{{item.Name}}
{{(item.ProductFeatures | filter: {Id : 2108})[0].Name}}
% {{ ((item.OldPrice - item.Price) / item.OldPrice * 100) | number:'0' }} İNDİRİM
{{(item.ProductFeatures | filter: {Id : 118})[0].Name}} {{item.Amount}} Adet
{{item.TotalPrice | number:2}} TL
{{item.TotalOldPrice | number:2}} TL
Sil
Sepet Boş
SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN
Aramayı Kapat
Kapat
Favori Listenizde Ürün Bulunmuyor

Karşılaştırma listenizde en az 2 ürün bulunmalıdır.

ALIŞVERİŞE DÖN