Hangi Marka Hangi Ülkenin?

Hangi Marka Hangi Ülkenin?
Date Icon Ekim 06, 2023
Text Sizer
Close Icon3 dakika
  • Facebook Icon
  • Twitter Icon
  • Pinterest Icon
  • Envelope Icon
  • Whatsapp Icon

Hayatınızı kolaylaştıran beyaz eşya ve elektronik ürünleri arasında tüm dünyada ünlü pek çok marka bulunmaktadır. Elektronik eşya satın alırken genellikler akıllara “hangi marka hangi ülkenin?” sorusu gelir. Almanya, Hollanda, Amerika, Kore ve Japonya gibi dünyanın büyük teknoloji üreticilerinin sahibi olduğu markalar, dünyanın farklı köşelerindeki kullanıcılara ürünlerini sunmaktadır. Buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, bilgisayar, elektrikli süpürge ve daha birçok ürün, yüzyılı aşkın tecrübeye sahip dünyanın en ünlü markaları tarafından tasarlanır.

Apple Hangi Ülkenin Markası?

En ünlü teknoloji markalardan birisi olan Apple 1976 yılında Amerika’da kurulmuştur. Kaliforniya’da Ronald Wayne, Steve Wozniak ve Steve Jobs tarafından kurulan şirket, teknoloji dünyasına adeta yepyeni bir boyut kazandırmıştır. Apple, gelinen son noktada dünya tarihinin gelmiş geçmiş en değerli teknoloji firmalarının başında gelirken her geçen gün marka yükselişini sürdürmektedir. Apple markasının ürünleri arasında bilgisayar ve laptop modelleri, cep telefonu, tablet, akıllı saat, kulaklık, ekranlar ve bilgisayar parçaları gibi pek çok çeşit bulunur. Apple marka dizüstü bilgisayarların genel adı “MacBook” olarak bilinir. Günlük kullanım için tercih edilen modelleri çok revaçta olsa da MacBook bilgisayarlar sıklıkla tasarım, grafik, reklam ve yayıncılık gibi alanlarda daha fazla tercih edilmektedir. Apple, üretim tesislerinin bir kısmını Çin’de kurmuş olmasına rağmen tasarımlarının tamamını Amerika’da geliştirmektedir.

Beko Hangi Ülkenin Markası?

Beko markası, Koç Holding kurucu başkanı Vehbi Koç tarafından 1955 senesinde adının Beko olarak tescil edilmesiyle üretim hayatına başlamıştır. Koç Holding, 1990 yılından itibaren yurt dışı piyasaya açılmış olup dünyaya teknoloji ihraç eden konuma gelmiştir. Yurt dışına ihraç edilen kaliteli ilk Türk beyaz eşya markası olan Beko, günümüzde dünyadaki 100’ü geçkin ülkede satıştadır. Beko, marka değeri yüksek olan bir Türk teknoloji markasıdır. Markanın ürün gamında buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi, mikrodalga fırınlar, ankastre ürünler, elektrikli küçük ev aletleri, televizyonlar ve daha birçok ürün çeşidi yer almaktadır. Markanın ayrıca klimalar ve ısıtıcı modelleri gibi iklimlendirme ürünleri de mevcut. Akıllı cihazlar üreterek dünyadaki teknoloji trendlerini yakından takip eden markanın, Wi-Fi üzerinden komut alabilen bulaşık makinesi, buzdolabı, çamaşır makinesi gibi birçok beyaz eşya modelleri bulunur.

Grundig Hangi Ülkenin Markası?

Grundig markası Almanya’da 1945 yılında kurulmuştur. 2. Dünya Savaşı sonrası yıkılan Almanya’da tüpsüz radyo üretmeye başlayarak sanayi serüvenine başlamıştır. 2007’de Koç Holding bünyesindeki Arçelik A.Ş. tarafından satın alınan Grundig, artık Türkiye’de faaliyet gösteren ve dünyada önemli bir teknoloji üreticisidir. Aslen Alman markası olarak dünyaya açılan Grundig markası, ürün gamında elektronik ve elektrikli ev aletleri bulunan güçlü ve kaliteli bir Türk markasıdır. Koç bünyesinde bulunan markanın üretim tesisleri Türkiye’de bulunmaktadır. Gelecek dönemlerde Güney Afrika, Romanya, Tayland gibi ülkelerde de üretime başlanması beklenmektedir. Televizyon, elektrikli küçük ev aletleri, kişisel bakım ürünleri, retro beyaz eşya modelleri, markanın ürün çeşitlerinden bazılarıdır.

Teka Hangi Ülkenin Markası?

1924 yılında Almanya’da ilk temelleri atılan Teka, üretim yolculuğuna tarım makineleri alanında yenilikçi ürünler tasarlayarak başlamıştır. 1957’de Helmut Klein’ın şirkete ortak olmasıyla birlikte, Teka ticari bir markaya dönüşmüş ve ilk üretimi mutfak eviyesi üzerine olmuştur. Asırlık tarihi ve 5 kıtada 120’den fazla ülkede satışa sunulan çeşitli ürün yelpazesiyle Teka, çok uluslu bir Alman markasıdır. Türkiye’de çeyrek asırı geçen uzun bir süredir üretim yapan marka, üretmiş olduğu ürünleri dünyanın birçok farklı yerlerinde satışa sunar. Markanın ürün seçkisinde mutfak eviyesi başta olmak üzere davlumbazlar, aspiratörler, ankastre fırın ve ocak ürünleri gibi pek çok çeşit mevcuttur. Paslanmaz çelik eviye üreticisi olarak isim yapan Teka markasının geniş ürün yelpazesinde ayrıca buzdolabı, fırın, set üstü ocak, mutfak eviye bataryaları gibi çeşitli ürünler de yer almaktadır.

Miele Hangi Ülkenin Markası?

Tüm dünyada milyonlarca kullanıcısı olan dayanıklı beyaz eşya markası Miele, Almanya’da üretilmektedir. Buzdolabı, çamaşır ve kurutma makinesi, fırın, kahve makinesi gibi birçok çeşit Miele ürün çeşitliliğinde yer alır. Miele, ürünlerinde kusursuzluğu ve en iyi kaliteyi arayan asırlık bir markadır. 20 yıllık dayanıklılık testi yapılarak üretilen Miele ürünleri, dayanıklılığı ve üstün kalitesiyle öne çıkmaktadır. Uzun ömürlü ürünlere imza atan marka, kalitesine olan güvenini satış sonrası hizmet anlayışına da yansıtmıştır. En az enerji tüketimiyle etkili sonuçlara ulaşmayı hedefleyen Miele markası, dünyanın farklı yerlerinde yapılan ürün testlerinde birçok birinciliğe ulaşmıştır. Miele, yaygın servis ağı ve servis kalitesiyle de farkını açıkta ortaya koyar. Miele marka beyaz eşya çeşitleri, hem görsel şıklığı hem de kullanışlı özellikleriyle ayrıcalık sunar. Tüm dünyada olduğu gibi Miele ürünleri Türkiye’de de oldukça revaçtadır.

Philips Hangi Ülkenin Markası?

Hollanda’nın Eindhoven şehrinde 1891 yılında kurulan Philips, üretim yolculuğuna ampul ve bazı küçük elektrikli aletlerle başlamıştır. Günümüzde dünyanın en değerli teknoloji şirketlerinden biri olan Philips, elektronik aletler, elektrikli kişisel bakım ürünleri, küçük ev aletleri gibi pek çok farklı ürün çeşidi üretmektedir. Yeni nesil ev aletleri teknolojilerinin de öncülüğünü yapan Philips markasının ürün çeşitliliğinde, airfryer, akıllı düdüklü tencere, kahve makineleri gibi ayrıcalıklı ürünler vardır. Philips grubu, küçük ev aletleri bölümünü 2020 yılında Çin kökenli yatırım firması olan Hillhouse Capital’e devretmiştir. Küçük ev
 

Samsung Hangi Ülkenin Markası?

Samsung, endüstri alanında holding olarak faaliyet göstermek üzere 1938 senesinde Güney Kore’de kurulmuştur. Holding bünyesinde bulunan elektronik şirketi Samsung, cep telefonları, televizyonlar, bilgisayarlar, ekranlar ve beyaz eşya gibi birçok farklı ürünü tasarlayarak satışa sunulmakta. Marka tüm bu elektronik ürünlerin yanı sıra uzay araştırmaları ve tıp teknolojileri alanında da ürünler tasarlar. Samsung Electronics’in Tayland, Malezya, Meksika, Hindistan, Çin, Kore ve Polonya’da beyaz eşya üretim tesisleri bulunmaktadır. Türkiye’de en çok sevilen ve tercih edilen ürünleri başta beyaz eşya modelleri olmak üzere cep telefonları, iklimlendirme, sesli ve görüntülü yayın cihazlarıdır.
 

TCL Hangi Ülkenin Markası?

Şirket merkezi Çin’in Guandong eyaleti olan TCL, çok uluslu bir Çin firmasıdır. Televizyon alıcısı, akıllı telefonlar, klimalar, beyaz eşyalar, kulaklık, tablet, yönlendirici, hava temizleyici ve elektrikli küçük ev aletleri üreten markanın sürekli olarak genişleyen bir ürün yelpazesi vardır. Yakın zamanda Çin dışında birçok ülkelerde de üretime başlayan TCL, Türkiye’deki montajlama fabrikasını Tekirdağ Kapaklı’da Koç bünyesinde kurmuştur. Global dünya pazarında geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı hedefleyen TCL nasıl bir marka sorusuna cevaben, inovatif teknolojileri yakından takip eden bir marka olduğu söylenebilir. Akıllı gözlük, akıllı robot süpürge, soundbar gibi inovatif tasarımlarıyla yaşam konforunu artırmayı hedefleyen bir markadır. Yeni nesil akıllı cep telefonu pazarında dünyadaki diğer rakipleriyle yarışabilecek niteliklerde cep telefonu modelleri tasarlayan markanın, ekonomik fiyat politikası ciddi bir fark yaratır.

Siz de dünyaca ünlü markaların Jebinde güvencesiyle satışa sunulan yeni nesil teknoloji ürünlerine göz atabilirsiniz. Elektrikli ev aletlerinden beyaz eşyalara, televizyonlardan tablet ve bilgisayarlara kadar aradığınız birçok ürüne Jebinde fırsatlarıyla sahip olabilirsiniz.

DİĞER YAZILAR
Ankastre Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Ankastre Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? 11.11 İndirimleri Ne Zaman? 11.11 İndirimleri Ne Zaman? 2023 Black Friday Ne Zaman? 2023 Black Friday Ne Zaman? Android ile IOS Arasındaki Farklar Nelerdir? Android ile IOS Arasındaki Farklar Nelerdir? Beyaz Eşya Enerji Sınıfları Nelerdir? Beyaz Eşya Enerji Sınıfları Nelerdir? Bulaşık Makinesi Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Bulaşık Makinesi Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Buzdolabı Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Buzdolabı Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Buzdolabı Temizliği ve Kokularıyla Başa Çıkma Rehberi Buzdolabı Temizliği ve Kokularıyla Başa Çıkma Rehberi Çamaşır Kurutma Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çamaşır Kurutma Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çamaşır Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çamaşır Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çay Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çay Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Derin Dondurucu Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Derin Dondurucu Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Dikey Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Dikey Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Ekonomik Çeyiz Paketi Almanın Püf Noktaları Ekonomik Çeyiz Paketi Almanın Püf Noktaları En İyi Fiyat Performans Laptop Modelleri En İyi Fiyat Performans Laptop Modelleri En İyi Kahve Makineleri Rehberi 2024 En İyi Kahve Makineleri Rehberi 2024 En İyi Tost Makinesi Tavsiyeleri En İyi Tost Makinesi Tavsiyeleri Filtre Kahve Nasıl Yapılır? Filtre Kahve Nasıl Yapılır? Fırın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Fırın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Fiyat Performans Bluetooth Kulaklık Modelleri Fiyat Performans Bluetooth Kulaklık Modelleri Fiyat Performans Tablet Modelleri Fiyat Performans Tablet Modelleri Fiyat Performans Telefon Modelleri Fiyat Performans Telefon Modelleri Fiyat Performans Televizyonlar Fiyat Performans Televizyonlar Hangi Marka Hangi Ülkenin? Hangi Marka Hangi Ülkenin? Hava Temizleyici Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Hava Temizleyici Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Isıtıcı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Isıtıcı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Kahve Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Kahve Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Kahve Makinesi Kullanım Rehberi 2024 Kahve Makinesi Kullanım Rehberi 2024 Klima Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Klima Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Laptop Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Laptop Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Macbook Kullanım Rehberi Macbook Kullanım Rehberi Masaüstü Bilgisayar Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Masaüstü Bilgisayar Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Monitör Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Monitör Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Mutfakta kullanılan küçük ev aletlerini seçerken nelere dikkat edilmeli? Mutfakta kullanılan küçük ev aletlerini seçerken nelere dikkat edilmeli? Nasıl Yapılır: Televizyon Ayarlama Nasıl Yapılır: Televizyon Ayarlama Robot Süpürge mi Dikey Süpürge mi? Hangisi Alınmalı? Robot Süpürge mi Dikey Süpürge mi? Hangisi Alınmalı? Set Üstü Ocak Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Set Üstü Ocak Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Su Sebili Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Su Sebili Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Tablet Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Tablet Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Telefon Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Telefon Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Telefonun Hızlı Şarj Olması İçin ne Yapmalıyız? Telefonun Hızlı Şarj Olması İçin ne Yapmalıyız? Televizyon Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Televizyon Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? TV Ekran Boyutları Rehberi TV Ekran Boyutları Rehberi Ütü Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Ütü Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Kapat
SEPETİNİZ
{{item.Name}}
{{(item.ProductFeatures | filter: {Id : 2108})[0].Name}}
% {{ ((item.OldPrice - item.Price) / item.OldPrice * 100) | number:'0' }} İNDİRİM
{{(item.ProductFeatures | filter: {Id : 118})[0].Name}} {{item.Amount}} Adet
{{item.TotalPrice | number:2}} TL
{{item.TotalOldPrice | number:2}} TL
Sil
Sepet Boş
SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN
Aramayı Kapat
Kapat
Favori Listenizde Ürün Bulunmuyor

Karşılaştırma listenizde en az 2 ürün bulunmalıdır.

ALIŞVERİŞE DÖN