2023 Black Friday Ne Zaman?

2023 Black Friday Ne Zaman?
Date Icon Kasım 14, 2023
Text Sizer
Close Icon3 dakika
  • Facebook Icon
  • Twitter Icon
  • Pinterest Icon
  • Envelope Icon
  • Whatsapp Icon

Dünyanın en çılgın alışveriş günlerinin başında gelen Black Friday, 2023 yılı Kasım ayının 24. günü başlayacaktır. 24 saat süren dev indirimlerin sunulacağı özel alışveriş döneminde, yıl boyunca satın almayı beklediğiniz sayısız beyaz eşya ve elektronik ürüne kolayca sahip olabilirsiniz. Jebinde’nin geniş ürün koleksiyonlarında sunulan çeşitli marka ve model arasında, kendiniz ve sevdikleriniz için birçok farklı seçenek bulabilirsiniz. Eviniz için sayısız beyaz eşya, televizyon, bilgisayar, elektrikli küçük ev aletleri, çocuklar ve gençler için tablet, telefon, scooter gibi ayrıcalıklı modeller, Black Friday gününe özel fiyatları sayesinde birçok avantaj sunar.

Black Friday Nedir?

Amerika’da Noel alışverişlerinin başlangıcı olarak kabul edilen ve 1952 yılından bu yana geleneksel olarak tüm dünyada sürdürülen Black Friday, yıl boyunca herkesin heyecanla beklediği süper bir alışveriş günüdür. Amerika’da başlayıp dünyaya yayılan bu ayrıcalıklı zaman dilimi, günün ilk dakikalarından itibaren 24 saat boyunca süren hızlı bir tempoya sahiptir. Tüm dünyada bu özel alışveriş gününe hazırlık yapan birçok kişi, erken saatlerde trafiğe çıkarak adeta büyük bir kaos ortamı yaratır. Adını bu kaostan alan Black Friday, bir anlamda çılgın bir kalabalık, karmaşa ve sonuç olarak rakipsiz indirimler anlamına da gelebilir.

Black Friday Ne Demek?

Amerika’da ortaya çıkan ve sonrasında tüm dünyayı kasıp kavuran Black Friday, alışverişe özel bir gün olarak kabul edilir. İngilizce anlamı “Kara Cuma” anlamına gelen Black Friday, şöhretini ortaya çıkardığı kaos, kalabalık ve karışıklıktan almıştır. Çok erken saatte açılan mağaza kapılarına ulaşmak için erkenden yola çıkan insanların yarattığı kalabalık, kapıların açılması sonrasında mağazalarda ortaya çıkan kaos görüntülerine dönüşmüştür. Kilitlenmiş trafik, alışveriş için mağazalarda biriken insanların yarattığı çılgın görüntüler ve gecenin sonuna kadar uzanan bu kaos, Black Friday’e adını veren durumlardır.

Efsane Cuma ve Black Friday Aynı mı?

İngilizce olarak “Kara Cuma” adını alan Black Friday, Türkiye’de aynı isminin yanında “Efsane Cuma” adıyla da anılır. Yılın en iyi alışveriş dönemi olarak kabul edilen Kasım ayının son Cuma gününe, Efsane Cuma denmesinin bir diğer nedeni de budur. Efsane Cuma ya da bilinen diğer orijinal ismiyle Black Friday, rakipsiz indirim fırsatlarının bir güne sığdırıldığı alışverişe özel avantajlı bir gündür. Efsane Cuma ve Black Friday’in aynı anlamları ifade ettiği bu nedenle rahatlıkla söylenebilir.

Black Friday Ne Zaman?

Black Friday, Hristiyan dünyasının bayram zamanı olan Noel öncesinde, birbirlerine hediye almak için yarışan insanların farkında olmadan başlattığı bir alışveriş dönemidir. ‘’Black Friday ne zaman gerçekleşecek?’’ sorusu da merak edilenler arasındadır. 1952 yılında başlayan bu çılgın alışveriş tarihi, markaların satışlarını artırmak için de güçlü bir satış stratejisi yaratmıştır. Zamanının ayarlama biçimi hiçbir zaman değiştirilmeden, her yıl şükran gününden sonraki ilk Cuma günü olarak yapılan bir alışveriş etkinliğidir. Tüm dünyada 2023 yılında Black Friday, Kasım ayının 24. gününe denk gelecek biçimde gerçekleşecektir. Etkinlik, 23 Kasım gece yarısından sonra başlayarak 24 Kasım’ı 25 Kasım’a bağlayan gece yarısı son bulacaktır.

Black Friday Ne Kadar İndirim Oluyor?

Büyük alışveriş festivali Black Friday gününde, seçili ürünlerde %50’ye varan ve hatta zaman zaman bu oranı da aşan indirimlere rastlanılabilir. Ürünlerin indirim oranları, maliyet ve kar marjı dengesinde farklılık gösterir. Black Friday 2023 indirimlerinde hangi ürünün ne kadar indirimle satışa sunulduğunu kolayca takip etmek için, öncelikle Jebinde’de üyelik oluşturabilir ve seçtiğiniz ürünleri favorilere ekleyebilirsiniz. İndirim oranları, her ürün grubu için farklı tutarlarda gözlemlenebilir. Yılın en iyi indirim fırsatlarını 2023 yılının 24 Kasım Cuma günü yapılacak Black Friday alışveriş gününde yakalayabilirsiniz.

Black Friday Kasım Fırsatları Nelerdir?

Teknoloji, giyim, kırtasiye gibi sayısız kategoride yapılan süper indirim fırsatları ile tüketicilere sınırsız alışveriş imkanı sunan Black Friday gününde, Jebinde ürünlerinde de çarpıcı indirimler yapılmıştır. Marka ve ürünlerin çeşidine göre taksitlendirme, fiyat indirimleri gibi birçok avantaj, Kasım Black Friday fırsatları arasındadır. Bankalar da kredi kartlarının avantajlarına, Black Friday fırsatlarını dahil ederek bu alışveriş festivaline katılım sağlar. Birçok bankanın Kasım ayı alışveriş dönemine özel çeşitli kampanya ve indirim avantajları bulunur. Jebinde’de sunulan ürünleri, çeşitli banka işbirlikleri ve alışveriş fırsatları sayesinde daha fazla avantajla satın alabilirsiniz.

Black Friday İndirimleri Jebinde'de!

Onlarca sayısız üründe gerçekleşecek Black Friday indirimleri, eviniz ve sizin kişisel bakım ihtiyaçlarınızı karşılayacak biçimde geniş bir skalada sunulur. Beyaz eşya çeşitleri, iklimlendirme cihazları, robot ve geleneksel süpürge modelleri, ankastre ürünler ve küçük ev aletleri gibi birçok üründe, Black Friday indirimlerinin avantajlarını görmek mümkündür. Jebinde’de satışa sunulan sayısız marka ve modelde ürün, yıl boyunca karşılaşacağınız en ideal fiyat fırsatları ile Kasım ayına özel bu alışveriş gününde yer alır. Evinizi yenilemek ya da yepyeni bir ev döşemek için, 24 Kasım’da gerçekleştirilecek Black Friday indirimlerini kaçırmayın.

Cep Telefonlarında Black Friday Fırsatları

En çok kullanılan teknolojik ürünlerin başında gelen cep telefonları, Jebinde’de Black Friday indirimleriyle birlikte çok hesaplı fiyatlarla satışa sunulur. iOS ve Android işletim sistemine sahip cep telefonu modellerini, marka ve modellerin özelliklerine uygun çeşitli aksesuarlarını, Black Friday indirimleriyle rahatlıkla satın alabilirsiniz. Akıllı saatler, akıllı bileklik modelleri, Bluetooth kulaklık çeşitleri gibi cep telefonlarının olmazsa olmaz aksesuarları da Black Friday indirimlerine özel avantajlarla satışa sunulur. Kılıflar, dekoratif ürünler gibi cep telefonu aksesuarlarını da Black Friday kapsamında Kasım ayında ulaşılabilir fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Black Friday Gününe Özel Fiyatlar

Yılın diğer tüm zamanında satın almak için indirime girmesini beklediğiniz teknolojik ürünlere, Jebinde güvencesiyle 24 Kasım Black Friday gününde sahip olabilirsiniz. Aynı anda birden fazla ürünü satın almanızı kolaylaştıracak süper indirimler, Jebinde’nin Kasım indirimlerinde yer alır. Mağazalarda ve online satış platformlarında satışa sunulan ürünlerde, farklı indirim oranları gözlemlenebilir. Online satıştaki ürünler, satış maliyetindeki avantajlar gibi etkenlerden dolayı mağazalara oranla zaman zaman daha indirimli fiyatlarla satışa sunulabilir. Black Friday gününe özel indirim fırsatlarının da online ürün fiyatları üzerinde etkili bir avantajı bulunur. Kasım indirimlerini, online alışveriş kanalı ile daha etkin biçimde değerlendirebilirsiniz.

Black Friday'de Alınabilecek 5 Muhteşem Ürün

Teknolojik ürünler arasında ilk sıralarda yer alan elektrikli Scooter çeşitleri başta olmak üzere birçok ürünü Black Friday’de en iyi fiyatlarla alabilirsiniz. Dünyaca ünlü yerli ve yabancı markaların imzasını taşıyan Laptop modelleri, sıklıkla iş insanları ve öğrencileri yakından ilgilendiren ürünlerdir. Son teknolojilerle donatılan televizyon modelleri, her kesimden kullanıcının dikkatle takip ettiği ve farklı markaların tasarladığı ürünlerdir. Philips imzası taşıyan Smart TV çeşitleri, 2023 Black Friday’de alınabilecek 5 muhteşem üründen biridir. Notebook tasarımı olarak birçok insanın beğenisini kazanan Lenovo Laptop modelleri de Black Friday gününe özel efsanevi fiyat alternatifleri ile sunulur. Beko markalı dikey süpürgeler ve Babyliss tasarımı saç şekillendirici ürünler de Black Friday gününde satın alabileceğiniz mükemmel fırsatlara sahip ürünlerden sadece birkaçıdır.

Segway Ninebot Kickscooter F2 Pro Elektrikli Scooter

Çevreye ve doğaya saygılı özelliklerle tasarlanmış Segway Ninebot Kickscooter F2 Pro Elektrikli Scooter modeli, elektrikli bir ürün çeşidi olmasıyla doğa dostu olarak tanımlanabilir. Tek şarjla 55 km’lik mesafede kullanılabilen ürün, 25 km/s maksimum hız performansıyla da göz doldurur. Teknolojik donanımını yansıtan şık tasarımı, ürünün gençler tarafından sevilerek kullanılmasını teşvik eden özellikler arasındadır. Temiz havada hızlı ve pratik bir biçimde seyahat etmenizi sağlayan bu tek kişilik ulaşım aracı, son dönemlerin popüler teknolojik ürünlerinden biridir. Segway Ninebot Kickscooter Jebinde’ye özel rekabetçi fiyat seçenekleriyle satın alınabilir.

Philips TV

LED ışık teknolojisi sayesinde izleme deneyimini daha da keyifli hale getiren Philips 58PUS8507 58" 146 Ekran Android Smart Ambilight The One 4K Ultra HD, çok özel fiyatlarla Jebinde’de ve Black Friday avantajlarıyla satıştadır. Dolby ses teknolojisi, yüksek çözünürlüklü Ultra HD özelliğiyle en sevdiğiniz film ve dizileri, maçları ve çok daha fazlasını keyifle seyredebilirsiniz. Android işletim sistemine sahip Philips televizyon, cep telefonunuzla yapabileceğiniz her işlemi kolayca gerçekleştirmenizi sağlayan teknik donanıma sahiptir. HDR ekran teknolojisi sayesinde, filmleri sinematik görüntü kalitesinde izleyebilirsiniz. Ürünün ince ve şık tasarımı, modern ev dekorasyonlarına kolayca uyumlanmasını sağlar. Geleceğin teknolojisi ile tasarlanan Philips TV, çerçevesiz ekran formuyla içeriklere daha derin bir biçimde odaklanmanızı kolaylaştırır.

Lenovo Laptop

Hız ve performans için tasarlanmış Lenovo 82H8034KTX 15,6 inch ekran boyutuyla geniş bir çalışma alanı sunar. Windows 11 Home 64 işletim sistemine sahip i5 işlemci, ürünün performansını artıran teknik donanım özelliklerindendir. Lenovo laptop, öğrenciler, ofis çalışanları ve evde kullanıma uygun markanın ekonomik modellerinden biridir. Metalik renk tercihi, ürüne dinamik ve şık bir görünüm kazandırır. 8 GB RAM ve paylaşımlı ekran kartı özelliklerinin yanında Lenovo laptop modelinin birçok farklı özelliği yer alır. Etkileyici şarj tutma süresi, hafif tasarımı ve ergonomik klavyesi, ürüne ayrıcalık kazandıran nitelikler arasındadır. Jebinde’nin Black Friday indirim fırsatları sayesinde, Lenovo laptop modeline en uygun fiyat fırsatlarıyla sahip olabilirsiniz.

Beko Dikey Süpürge

Evde temizlik işlerini kolaylaştıran Beko PowerClean SD 8041 dikey süpürge, çok yönlü kullanım imkanı sunan pratik aparatlarla donatılmıştır. Dolap, kanepe gibi alçak yüzeylerin temizlenmesi için tasarlanan dirsek boru, yere eğilmeden temizlik yapmanıza yardımcı olur. Işıklı ana başlık, karanlık alanlardaki toz ve partiküllerin görünür hale gelmesini sağlayarak temizliği daha etkin hale getirir. Minimum ses seviyesinde çalışan Beko dikey süpürge, evde uyuyan küçük bebeklerin ve komşuların rahatsız edilmeden temizliğin tamamlanmasına katkı sunar. Jebinde’nin Black Friday fiyat avantajlarıyla satışa sunulan Beko süpürge, yatay ve dikey park edilebilme özelliğine sahiptir. Ürünün kutu içi aparatları arasında, duvara monte edilebilen şarj istasyonu aparatı mevcuttur.

Babyliss Saç Düzleştirici

Dünyaca ünlü saç bakım cihazları üreticisi Babyliss’in imzasını taşıyan Babyliss ST492E buharlı saç düzleştirici, fonksiyonel ve yüksek teknolojiye sahip bir ürün niteliği taşır. Jebinde’nin Black Friday fırsatlarıyla satışa sunduğu Babyliss saç düzleştirici modeli, buharlı düzleştirme sistemi sayesinde saçlarınızı şekillendirirken bakımını da sağlar. Taraklı plakalarla saçlarınızı tellerine ayrıştırarak düzleştiren Babyliss saç düzleştirici, düzenli buhar çıkışıyla saçlarınızın kurumasını önleyerek nemlendirmiş olur. Ürünün 5 kademeli sıcaklık ayarı özelliği, farklı saç tiplerinde ürünün en yüksek performansla kullanılmasına imkan tanır. Jebinde Black Friday fırsatlarını takip ederek Babyliss buharlı saç düzleştirici modeline kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Siz de birbirinden şık ve fonksiyonel teknolojik ürünü, Jebinde ürün koleksiyonlarında bir arada bulabilir ve şimdiden sepetinize ekleyebilirsiniz. 24 Kasım Cuma Black Friday gününde, en sevdiğiniz ürünlere rakipsiz fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER

Segway Ninebot Kickscooter F2 Pro Elektrikli Scooter
Segway
Segway Ninebot Kickscooter F2 Pro Elektrikli Scooter
19.499,00 TL
SEPETE EKLE
Philips 58PUS8507 58" 146 Ekran Android Smart Ambilight The One 4K Ultra HD
Philips
Philips 58PUS8507 58" 146 Ekran Android Smart Ambilight The One 4K Ultra HD
30.910,00 TL
SEPETE EKLE
Lenovo i5 8/512 GB - 82H8034KTX Laptop
Lenovo
Lenovo i5 8/512 GB - 82H8034KTX Laptop
16.899,00 TL
SEPETE EKLE
Beko PowerClean SD 8041 K Şarjlı Dik Süpürge
Beko
Beko PowerClean SD 8041 K Şarjlı Dik Süpürge
9.165,00 TL
SEPETE EKLE
BaByliss ST492E Steam Straight Buharlı Saç Düzleştirici
BaByliss
BaByliss ST492E Steam Straight Buharlı Saç Düzleştirici
5.499,00 TL
4.949,00 TL
SEPETE EKLE
DİĞER YAZILAR
Ankastre Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Ankastre Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? 11.11 İndirimleri Ne Zaman? 11.11 İndirimleri Ne Zaman? 2023 Black Friday Ne Zaman? 2023 Black Friday Ne Zaman? Android ile IOS Arasındaki Farklar Nelerdir? Android ile IOS Arasındaki Farklar Nelerdir? Beyaz Eşya Enerji Sınıfları Nelerdir? Beyaz Eşya Enerji Sınıfları Nelerdir? Bulaşık Makinesi Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Bulaşık Makinesi Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Buzdolabı Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Buzdolabı Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Buzdolabı Temizliği ve Kokularıyla Başa Çıkma Rehberi Buzdolabı Temizliği ve Kokularıyla Başa Çıkma Rehberi Çamaşır Kurutma Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çamaşır Kurutma Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çamaşır Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çamaşır Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çay Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çay Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Derin Dondurucu Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Derin Dondurucu Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Dikey Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Dikey Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Ekonomik Çeyiz Paketi Almanın Püf Noktaları Ekonomik Çeyiz Paketi Almanın Püf Noktaları En İyi Fiyat Performans Laptop Modelleri En İyi Fiyat Performans Laptop Modelleri En İyi Kahve Makineleri Rehberi 2024 En İyi Kahve Makineleri Rehberi 2024 En İyi Tost Makinesi Tavsiyeleri En İyi Tost Makinesi Tavsiyeleri Filtre Kahve Nasıl Yapılır? Filtre Kahve Nasıl Yapılır? Fırın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Fırın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Fiyat Performans Bluetooth Kulaklık Modelleri Fiyat Performans Bluetooth Kulaklık Modelleri Fiyat Performans Tablet Modelleri Fiyat Performans Tablet Modelleri Fiyat Performans Telefon Modelleri Fiyat Performans Telefon Modelleri Fiyat Performans Televizyonlar Fiyat Performans Televizyonlar Hangi Marka Hangi Ülkenin? Hangi Marka Hangi Ülkenin? Hava Temizleyici Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Hava Temizleyici Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Isıtıcı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Isıtıcı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Kahve Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Kahve Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Kahve Makinesi Kullanım Rehberi 2024 Kahve Makinesi Kullanım Rehberi 2024 Klima Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Klima Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Laptop Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Laptop Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Macbook Kullanım Rehberi Macbook Kullanım Rehberi Masaüstü Bilgisayar Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Masaüstü Bilgisayar Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Monitör Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Monitör Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Mutfakta kullanılan küçük ev aletlerini seçerken nelere dikkat edilmeli? Mutfakta kullanılan küçük ev aletlerini seçerken nelere dikkat edilmeli? Nasıl Yapılır: Televizyon Ayarlama Nasıl Yapılır: Televizyon Ayarlama Robot Süpürge mi Dikey Süpürge mi? Hangisi Alınmalı? Robot Süpürge mi Dikey Süpürge mi? Hangisi Alınmalı? Set Üstü Ocak Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Set Üstü Ocak Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Su Sebili Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Su Sebili Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Tablet Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Tablet Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Telefon Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Telefon Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Telefonun Hızlı Şarj Olması İçin ne Yapmalıyız? Telefonun Hızlı Şarj Olması İçin ne Yapmalıyız? Televizyon Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Televizyon Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? TV Ekran Boyutları Rehberi TV Ekran Boyutları Rehberi Ütü Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Ütü Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Kapat
SEPETİNİZ
{{item.Name}}
{{(item.ProductFeatures | filter: {Id : 2108})[0].Name}}
% {{ ((item.OldPrice - item.Price) / item.OldPrice * 100) | number:'0' }} İNDİRİM
{{(item.ProductFeatures | filter: {Id : 118})[0].Name}} {{item.Amount}} Adet
{{item.TotalPrice | number:2}} TL
{{item.TotalOldPrice | number:2}} TL
Sil
Sepet Boş
SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN
Aramayı Kapat
Kapat
Favori Listenizde Ürün Bulunmuyor

Karşılaştırma listenizde en az 2 ürün bulunmalıdır.

ALIŞVERİŞE DÖN