Dikey Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Dikey Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Date Icon Ocak 12, 2024
Text Sizer
Close Icon3 dakika
  • Facebook Icon
  • Twitter Icon
  • Pinterest Icon
  • Envelope Icon
  • Whatsapp Icon

Ev temizliğini kolaylaştıran teknolojiler arasında en üst sıralarda yerini alan dikey süpürgeler, birçok kullanıcı için hayatı daha keyifli hale getiren inovatif ürünlerdir. En iyi dikey süpürge alışverişini yapmak için bazı kriterlere dikkat etmek önemlidir. Emiş gücü, sessizlik seviyesi, şarj süresi ve başarılı tasarım özellikleri, dikey süpürgelerde aranması gereken niteliklerden birkaçıdır. Jebinde’de satışa sunulan dikey süpürge modelleri, özellikleri ve geniş fiyat seçenekleri bakımından yüz güldüren alternatifler sunar. Beko, Miele gibi dünyaca ünlü markaların tasarladığı dikey süpürge modellerini, ihtiyaçlarınızı önceden belirleyerek geniş bir ürün gamından seçebilirsiniz.

Fiyat Performans Dikey Süpürgeler

Evinizin temizlik ihtiyaçlarına ve sizin kullanım alışkanlıklarınıza uygun bir süpürge seçmek için öncelikle fiyat performans analizi yapmanız önemlidir. Alıcıların bütçelerine uygun ve ihtiyaçlarını karşılayan süpürge seçmeleri için, fiyat performans dengesini gözetmeleri fayda sağlayabilir. Fiyat performans dengesini değerlendirmede, süpürgenin sahip olduğu teknik donanım, emiş gücü, filtre sistemi ve aksesuar çeşitliliği gibi kriterler hayati önem taşır. Temizlik ihtiyaçlarınıza uygun özelliklerin bir listesini çıkarabilir ve alışverişinizi bu özellikleri karşılayan modellere yönelerek tamamlayabilirsiniz. Sadece temel özelliklerini kullandığınız bir ürün için, ihtiyacınız olmayan özellikleri satın almanız fiyat performans dengesinde size maliyet yükü getirebilir. Tanınmış ve güvenilirliğini kanıtlamış markaların ürünlerini tercih ederek satış sonrası hizmetler ve performans kalitesinde kendinizi güvenceye alabilirsiniz. Bilinir ve itibarlı markalar, fiyat bakımından biraz daha farklı olabilir. Jebinde’nin online satışa özel fiyat kampanyaları sayesinde kaliteli markaların seçili ürünlerinde dönemsel fiyat fırsatlarını değerlendirebilirsiniz. Enerji tüketiminin az olduğu ve yüksek enerji verimliliği sunan dikey süpürge modelleri, fiyat performans dengesinde olumlu bir etki yaratabilir. İyi bir garanti ve müşteri hizmetleri, fiyatları değerlendirirken ihtiyacınız olan verilerden biridir. Uzun vadede size sorun yaratmayacak ve iyi bir hizmet deneyimi sunacak markaların ürünlerini fiyat performans modeller olarak düşünebilirsiniz. Yedek parça bulunabilirliği ve dikey süpürgenin bakım maliyetleri de fiyat performans dengesinde değerlendirmeniz gereken en önemli kriterlerden biridir.

Beko PowerClean Pro SD 8161

Yüksek performans özellikleri ile öne çıkan Beko PowerClean Pro SD 8161 dikey süpürge modelleri arasında en çok tercih edilen ürünlerden biridir. 2.8 kg ağırlığı ürüne pratik bir kullanım özelliği kazandırır. LED süpürme başlığı, ışığın olmadığı karanlık köşelerdeki toz ve partikülleri temizlemek için avantaj sunar. Tutma sapı üzerinde bulunan kumanda tuşları sayesinde, eğilip doğrulmaya gerek kalmadan süpürgeyi kontrol edebilirsiniz. 83 dBA ses seviyesi, ürünün gece gibi sessizlik gerektiren durumlarda kullanılmasını kolaylaştırır. Evde uyuyan bebek, evcil hayvan bulunuyorsa, sessiz çalışma sistemine sahip süpürgeler büyük fark yaratabilir. 450 W motor gücü, dikey süpürge modelleri için oldukça güçlü motor tasarımı anlamına gelir. Yüksek performanslı temizleme başlığının yanı sıra daha dar alanlarda temizlik yapmanızı sağlayan farklı başlıklar da ürünün tasarımına ait parçalardır. Dirsekli boru özelliği, dolap ve yatak altı gibi temizlemesi zor alanlar için ergonomik bir kullanım deneyimi vadeder. Fiziksel olarak fazla efor sarf etmeden, mevcut süpürme pozisyonunda, bu tip zorlu alanları dirsekli boru sayesinde kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Beko dikey süpürge, fiyat performans dengesinde size aradığınız birçok özelliği bir arada sunar.

Miele Triflex HX1

Şarjlı batarya sistemi sayesinde kablodan bağımsız olarak işlev sağlayan Miele Triflex HX1  üstün Miele kalitesinin izlerini taşır. 4 saatlik şarj dolum süresi sonunda 60 dakikaya kadar çalışma hizmeti sunan ürün, yüksek performanslı bir dikey süpürge modelidir. LED başlıklı tasarım, ürüne havalı, modern bir görünüm ve derinlemesine temizlik avantajı sağlar. Ürünün tutma sapı üzerinde tasarlanan kontrol tuşları, pratik ve kullanışlıdır. 3.64 kg ağırlığa sahip üründe, 0.5 L toz haznesi yer alır. Beyaz, siyah, mavi gibi farklı renk seçenekleri sayesinde zevkinize göre bir ürün modeli seçebilirsiniz. 80 dBA ses seviyesi, ürünün konforlu kullanımını destekleyen özelliklerden biridir. Dikey park etme özelliği, ürünün yer tutmadan saklanmasını kolaylaştırır. Ürünün %99,99 oranında toz tutma kapasiteli Hygiene Lifetime filtre tasarımı, daha fazla temiz hava deneyimi sunar. Otomatik zemin algılama özelliğine sahip ekstra geniş elektrikli fırça, daha kısa sürede daha geniş alanların süpürülmesini kolaylaştırır. Esnek kullanım imkanı sunan Power Unit, süpürgenin hem alt hem de üst kısmına takılabilir. Borusuz olarak tek başına da kullanabileceğiniz Power Unit ile dilerseniz evdeki koltuk ve kanepeleri ya da arabanızı temizleyebilirsiniz.

Beko PowerClean SD 8041 K

Jebinde’de satışa sunulan dikey süpürge çeşitleri arasında öne çıkan tasarımlardan bir diğeri Beko PowerClean SD 8041 K modelidir. Hem yatay hem de dikey park edilebilen ürün, kullanımda opsiyonellik sağlar. LED aydınlatma, yeni nesil dikey süpürgelerin en sevilen özelliklerinden biridir. Beko PowerClean SD 8041 K modelinde yer alan LED aydınlatmalı başlık, hem şık hem de işlevseldir. Dikey süpürge modeli, 2.83 kg ağırlığı sayesinde hafif ve pratiktir. 0.9 L toz hacmi kapasitesi, tek seferde daha fazla alanı temizlemenizi kolaylaştırır. 83 dBA ses seviyesi, konforlu bir kullanım deneyimi sunar. Dar ağızlı uç, yumuşak fırça ve geniş başlık gibi farklı kullanım ihtiyaçlarını karşılayan aparatlar, ürünün tasarımına dahildir. Duvara asılabilen şarj standı, kullanılmadığı zamanlarda ürünün yer tutmadan saklanmasını sağlar. Fiyat performans kıyaslamasında, Beko dikey süpürge modelinin önemli avantajlar sunduğu görülebilir.

Dikey Süpürge Nasıl Kullanılmalı?

Dikey süpürgeleri doğru adımlarla kullanmak etkin bir temizlik yapmaya ve ürünün ömrünü uzatmaya katkı sağlayabilir. Süpürgenizi kullanmaya başlarken şu aşamalara dikkat ederek daha verimli sonuçlar elde edebilirsiniz:

  • Hazırlık aşaması: Süpürgenizin şarjının tam olarak dolu olduğundan emin olun. Sonrasında toz haznesini kontrol edin ve boş olması gerektiğini unutmayın. Filtreyi kontrol edin. Hepa filtrenin kirli olması, tıkanmaya ve dolayısıyla etkin bir temizlik yapılmamasına neden olabilir.
  • Uygun aksesuar seçimi: Süpürme işlemine başlamadan önce, temizlik yapacağınız alanın özelliklerine dikkat edin. Farklı alanlar için tasarlanmış başlıklar arasından temizleyeceğiniz zeminin ihtiyacı olan en uygun başlığı seçerek maksimum temizlik performansı elde edebilirsiniz. Koltuk araları, radyatör arkaları gibi dar alanlar için tasarlanmış başlıkları kullanarak daha etkin bir temizlik elde edebilirsiniz.
  • Aparatların takibi: Temizlik yaparken sık sık toz haznesini ve filtreyi kontrol edin. Temizliğin evinizin her köşesinde eşit ve etkin olması için, süpürgenin bu bölümlerinin temiz olması önemlidir.
  • Doğru uygulama: Zeminin ihtiyacı olan emiş gücüne göre süpürgenizi tutma sapı üzerinden programlayın. Bazı modellerde bulunan dirsek özelliği sayesinde, yatak ve koltuk altı gibi zorlayıcı bölümleri daha kolay temizleyebilirsiniz. Süpürge modelinizin böyle bir özelliği varsa kullanmaktan çekinmeyin.

Dikey Süpürge Temizliği Nasıl Yapılmalı?

Evinizdeki en küçük toz ve partikülleri temizleyen dikey süpürgelerin de düzenli olarak temizlenmesi gerekir. Ürünün kullanım ömrü boyunca maksimum performansla çalışması, düzenli olarak temizlenmesi ve bakımlı olarak kullanılmasına bağlıdır. Dikey süpürge nasıl temizlenir? Bunun için şu adımları takip edebilirsiniz:

  • Toz haznesinin boşaltılması: Her bir dikey süpürgenin kendisi için tasarlanmış farklı toplama hacimlerine sahip toz haznesi bulunur. Toz haznesinin tamamen ya da kısmen dolu olması, süpürgenin emiş kalitesini olumsuz yönde etkileyebilir. Her temizlik sonrası süpürgenizin toz haznesini boşaltarak park konumuna alabilir ve bu şekilde şarj olmasını sağlayabilirsiniz. Süpürgenizden alacağınız verimliliği artıran bu özellik makinenin uzun vadede performansını korumasına da katkı sağlayabilir.
  • Başlık temizliği: Süpürme sırasında kullandığınız başlık ve aparatların, her kullanım sonra düzenli olarak temizlenmesi, makinenin temizlik performansını olumlu yönde etkiler. Fırçalar, ana başlık ve borular, temizlik işlemi tamamlandıktan sonra temizlenmeli ve tozlarından arındırılmalıdır.
  • Filtre bakımı: Dikey süpürge modellerinde bulunan Hepa filtreler, zamanla yıpranır ya da tamamen eskimiş olabilir. Düzenli olarak filtre temizliğinin yapılması, filtrenin ömrünü kısmen de olsa uzatabilir. Eskimeye başlamış veya yıpranmış filtrelerin yenisiyle değiştirmek, toz haznesine alınan toz ve partiküllerin tekrar dışarı salınmaması adına önem taşır. Etkin bir temizlik için filtre bakımına dikkat etmek önemlidir.
  • Dış bakım: Süpürgenizin tüm aparatları gibi dış yüzeyinin bakımı da düzenli olarak yapılmalıdır. Her kullanım sonrası, şarj ünitesine gitmeden önce süpürgenizin dış yüzeyini hafif nemli bir bezle silebilir ve tozlardan arındırabilirsiniz.

Dikey Süpürge Emiş Gücü Ne Olmalı?

Evinizdeki zeminlerin farklı emiş gücünde temizliğe ihtiyacı olabilir. Örneğin halılar, ahşap ya da fayans zeminler, yüksek emiş gücüne ihtiyaç duyarken kilim gibi daha hafif zemin örtüleri için hafif bir emiş gücü yeterli olabilir. Dikey süpürge satın alırken ayarlanabilir emiş gücü programı olan dikey süpürge modellerini tercih edebilirsiniz. Bu sayede farklı zeminlerde uygun emiş gücü ayarı yapabilir ve istediğiniz temizliği sağlayabilirsiniz. Özellikle halı gibi tüylü ve aynı zamanda temizlenmesi zorlu yüzeylerde ekstra güce sahip dikey süpürge modelleri avantaj sağlayabilir. Uzun hav dokusuna sahip halılar, sıklıkla en zor temizlenen zemin kaplamalarıdır. Uzun tüylerin arasında gizlenmiş toz ve partiküllerin maksimum düzeyde süpürge içine alınması için, güçlü bir emiş gücüne ihtiyaç duyulur. Jebinde’de satışa sunulan farklı markaların dikey süpürge modelleri arasından, ayarlanabilir özellikli modelleri tercih edebilirsiniz. Evde evcil hayvan besliyorsanız, özel temizleme başlıklarına ve evcil hayvanlara özel tasarlanmış süpürge modellerine ihtiyacınız olabilir. Bazı markaların dikey süpürge tasarımlarında özellikle evcil hayvanlar için yer verilmiş güçlü çekim özelliği ve özel tüy toplayıcı başlıklar bulunur. Alerjen bünyeye sahip kullanıcılar için de yüksek emiş gücü ve HEPA filtre özelliğinin bulunması önemlidir. Bu tip ihtiyaçlara sahipseniz, dikey süpürgenizin emiş gücü yüksekliğine dikkat etmeniz ve süpürme işlemi sırasında tüm toz ve partiküllerin toz haznesine hapsedildiğinden emin olmanız gerekebilir.

Şarjlı Süpürge Ne Kadar Enerji Harcar?

Şarjlı dikey süpürge satın almadan önce, ürünün ne kadar enerji tükettiğine ve ne kadar enerji sarfiyatı bulunduğuna dikkat etmeniz bütçenize fayda sağlar. Uzun vadede enerji tüketimi maliyetlerini kontrol altına alabilmeniz için, seçtiğiniz ürünün ne kadar enerji harcadığını bilmeniz gerekebilir. Enerji tasarrufu sağlamak için dikey süpürgelerde şu özellikleri inceleyebilirsiniz:

  • Pil teknolojisi: Yeni nesil elektrikli ve akülü ev aletlerinde kullanılan piller, uzun ömürlü ve verimlilik sunan tasarımlardır. Dikey süpürge modellerinde kullanılan pil çeşitleri, şarj edilebilir ve 60 dakikaya varan sürelerde kullanılabilir pillerdir. Dikey süpürge modelinizi seçerken mümkün olduğunca en kısa sürede kendini şarj edebilen ve dolu batarya ile en uzun süre kullanılabilen modellere yönelmeniz faydalı olabilir.
  • Enerji sınıflandırması: Tüm elektrikli ev aletlerinde olduğu gibi dikey süpürge tasarımlarının üzerinde de ürünün hangi enerji sınıfına dahil olduğunu gösteren etiketler bulunur. Seçtiğiniz ürünün hangi enerji sınıflandırmasına ait olduğuna dikkat ederek yıl bazında ne kadar enerji tasarrufu sağlayacağınızı tahmin edebilirsiniz. Ürünlerin kullanım kılavuzlarında sıklıkla bu konuda referans alabileceğiniz açıklamalar bulunur.

Jebinde’de size özel satış fırsatlarıyla hemen tanışmak için siteye üye olabilir ve avantajlardan yararlanmaya başlayabilirsiniz. Online satışa özel fiyatlarla ihtiyacınız olan ürünleri şimdi sepetinize atın ve evdeki zamanların tadını çıkarın.

BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER

Beko PowerClean Pro SD 8161 Şarjlı Süpürge
Beko
Beko PowerClean Pro SD 8161 Şarjlı Süpürge
15.970,00 TL
SEPETE EKLE
Miele Triflex HX1 Beyaz - SMUL1
Miele
Miele Triflex HX1 Beyaz - SMUL1
13.499,00 TL
SEPETE EKLE
Beko PowerClean SD 8041 K Şarjlı Dik Süpürge
Beko
Beko PowerClean SD 8041 K Şarjlı Dik Süpürge
9.165,00 TL
SEPETE EKLE
DİĞER YAZILAR
Ankastre Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Ankastre Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? 11.11 İndirimleri Ne Zaman? 11.11 İndirimleri Ne Zaman? 2023 Black Friday Ne Zaman? 2023 Black Friday Ne Zaman? Android ile IOS Arasındaki Farklar Nelerdir? Android ile IOS Arasındaki Farklar Nelerdir? Beyaz Eşya Enerji Sınıfları Nelerdir? Beyaz Eşya Enerji Sınıfları Nelerdir? Bulaşık Makinesi Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Bulaşık Makinesi Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Buzdolabı Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Buzdolabı Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Buzdolabı Temizliği ve Kokularıyla Başa Çıkma Rehberi Buzdolabı Temizliği ve Kokularıyla Başa Çıkma Rehberi Çamaşır Kurutma Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çamaşır Kurutma Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çamaşır Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çamaşır Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çay Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çay Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Derin Dondurucu Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Derin Dondurucu Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Dikey Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Dikey Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Ekonomik Çeyiz Paketi Almanın Püf Noktaları Ekonomik Çeyiz Paketi Almanın Püf Noktaları En İyi Fiyat Performans Laptop Modelleri En İyi Fiyat Performans Laptop Modelleri En İyi Kahve Makineleri Rehberi 2024 En İyi Kahve Makineleri Rehberi 2024 En İyi Tost Makinesi Tavsiyeleri En İyi Tost Makinesi Tavsiyeleri Filtre Kahve Nasıl Yapılır? Filtre Kahve Nasıl Yapılır? Fırın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Fırın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Fiyat Performans Bluetooth Kulaklık Modelleri Fiyat Performans Bluetooth Kulaklık Modelleri Fiyat Performans Tablet Modelleri Fiyat Performans Tablet Modelleri Fiyat Performans Telefon Modelleri Fiyat Performans Telefon Modelleri Fiyat Performans Televizyonlar Fiyat Performans Televizyonlar Hangi Marka Hangi Ülkenin? Hangi Marka Hangi Ülkenin? Hava Temizleyici Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Hava Temizleyici Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Isıtıcı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Isıtıcı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Kahve Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Kahve Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Kahve Makinesi Kullanım Rehberi 2024 Kahve Makinesi Kullanım Rehberi 2024 Klima Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Klima Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Laptop Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Laptop Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Macbook Kullanım Rehberi Macbook Kullanım Rehberi Masaüstü Bilgisayar Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Masaüstü Bilgisayar Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Monitör Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Monitör Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Mutfakta kullanılan küçük ev aletlerini seçerken nelere dikkat edilmeli? Mutfakta kullanılan küçük ev aletlerini seçerken nelere dikkat edilmeli? Nasıl Yapılır: Televizyon Ayarlama Nasıl Yapılır: Televizyon Ayarlama Robot Süpürge mi Dikey Süpürge mi? Hangisi Alınmalı? Robot Süpürge mi Dikey Süpürge mi? Hangisi Alınmalı? Set Üstü Ocak Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Set Üstü Ocak Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Su Sebili Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Su Sebili Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Tablet Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Tablet Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Telefon Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Telefon Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Telefonun Hızlı Şarj Olması İçin ne Yapmalıyız? Telefonun Hızlı Şarj Olması İçin ne Yapmalıyız? Televizyon Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Televizyon Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? TV Ekran Boyutları Rehberi TV Ekran Boyutları Rehberi Ütü Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Ütü Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Kapat
SEPETİNİZ
{{item.Name}}
{{(item.ProductFeatures | filter: {Id : 2108})[0].Name}}
% {{ ((item.OldPrice - item.Price) / item.OldPrice * 100) | number:'0' }} İNDİRİM
{{(item.ProductFeatures | filter: {Id : 118})[0].Name}} {{item.Amount}} Adet
{{item.TotalPrice | number:2}} TL
{{item.TotalOldPrice | number:2}} TL
Sil
Sepet Boş
SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN
Aramayı Kapat
Kapat
Favori Listenizde Ürün Bulunmuyor

Karşılaştırma listenizde en az 2 ürün bulunmalıdır.

ALIŞVERİŞE DÖN