Fiyat Performans Bluetooth Kulaklık Modelleri

Fiyat Performans Bluetooth Kulaklık Modelleri
Date Icon Ocak 06, 2024
Text Sizer
Close Icon3 dakika
  • Facebook Icon
  • Twitter Icon
  • Pinterest Icon
  • Envelope Icon
  • Whatsapp Icon

Gelişen teknolojiyle birlikte kulaklıkların hayatımızdaki yeri de önemli ölçüde değişti. Zamanla kablolu kulaklıkların yerini alan kablosuz Bluetooth bağlantılı kulaklıklar; artık sadece müzik dinlemek için bir araç değil. Bluetooth kulaklıklar sayesinde çok daha rahat bir şekilde telefonla konuşabiliyor, toplantılara katılabiliyor ve daha birçok konforlu özellikten faydalanabiliyoruz. Bluetooth kulaklıklar denince akla gelen ilk temel özellik, kablosuz olmasıdır. Herhangi bir fiziksel bağlantı olmaksızın kurulan bu bağlantı, kullanıcıya hareket özgürlüğü sağlar. Bu sayede  Bluetooth kulaklıkların saklanması ve taşınması çok daha kolaydır. Kabloların içindeki tellerden dolayı bozulma riski olmadığı için daha uzun ömürlü ve kullanışlıdır. Dokunmatik ya da fiziksel tuşlu kontroller ile telefonunuzu elinize almadan aramalara cevap verebilir ve sonlandırabilir, müzikleri durdurup başlatabilirsiniz. Ayrıca Bluetooth kulaklıklar ses ve mikrofon kalitesi olarak kablolu kulaklıklara göre daha kalitelidir. Bu kulaklıklar sadece günlük hayatta avantaj sağlamakla kalmaz; iş görüşmeleri ve toplantılar için, koşu ya da diğer hareketli sporlar için de oldukça ergonomik ve avantajlıdır. Bluetooth kulaklık modelleri geniş bir ürün skalasına sahiptir ve her markanın, her modelin kendine has özellikleri vardır. Bluetooth kulaklık seçiminde en önemli etkenlerden biri şüphesiz fiyat ve performanstır. Dolayısıyla bir kulaklık modeli seçmeden önce, özelliklerini iyice anlamak ve fiyat performans açısından uygun olup olmadığına karar vermek gerekir. Bluetooth kulaklık almayı düşünüyor ama henüz bir marka ya da modelde karar veremediyseniz, aşağıdaki sizin için hazırlanan fiyat performans Bluetooth kulaklık modellerini inceleyebilirsiniz.

Fiyat Performans Kulaklık Önerileri

Sizin için hazırlanan fiyat performans Bluetooth kulaklık önerileri, kendine has özellikleriyle alanındaki en iyi fiyat performans Bluetooth kulaklıklardan oluşur. Aşağıda detaylı özelliklerini göreceğiniz kulaklıkların genel ve temel özelliklerini alttaki maddelerde inceleyebilirsiniz.

  • Philips TAH4205 kulak üstü Bluetooth kulaklık ekstra bas özelliği ile öne çıkar. Kulaklığın yanında yer alan bas artırma / azaltma düğmesiyle dilediğiniz gibi ayarlayabilir, müzik keyfini kişisel zevklerinize göre ayarlayabilirsiniz. 29 saate kadar dayanan pil ömrü ve hızlı şarj özelliği, kesintisiz müzik keyfi ve kulaklık kullanımı imkânı sağlar. Siyah, mavi, kırmızı ve beyaz olmak üzere dört farklı renk seçeneği olan bu kulaklığı daha detaylı incelemek isterseniz aşağıdaki başlıklara göz atabilirsiniz.
  • Baseus Bowie H1 kulak üstü Bluetooth kulaklık, 70 saat dayanan şarj kapasitesi sayesinde uzun süre kesintisiz kullanım özelliğiyle öne çıkar. Kulaklığın Bluetooth 5.2 teknolojisi, kesinti yaşamadan müzik keyfi sürmenizi ve telefon ya da toplantı görüşmelerinde istikrarlı bağlantı sağlamanızı mümkün kılar.
  • TCL MoveAudio S600 TWS modeli, aktif gürültü engelleme teknolojisiyle arka plan sesini neredeyse sıfıra indirerek; kullanıcıya pürüzsüz bir dinleme deneyimi sunar. Tasarımında barındırdığı altı mikrofon ve aktif gürültü engelleme teknolojisinin birleşimiyle, yaptığınız görüşmeler kesintisiz, akıcı ve şeffaf bir şekilde gerçekleşir. Ayrıca, TCL MoveAudio S600 TWS modeli, kullanıcıya modlar arasında geçiş yapma imkânı sunar. Tek bir dokunuşla, aktif gürültü engelleme modu ve şeffaf mod arasında geçiş yapabilir; dışarıdan gelen sesi almak ve almamak arasında tercih yapabilirsiniz. Dolayısıyla kulaklığınızı çıkarmanıza gerek kalmaz ve zamandan kazanmış olursunuz.  
  • Baseus Bowie E9 TWS kulak içi Bluetooth kulaklık, dijital gürültü azaltma teknolojisiyle dışarıdan gelen sesleri minimuma indirir. Siri, Google Asistan, Alexa gibi sanal asistanlarla çalışmaya uyumlu bir modeldir. Özellikle iş hayatındaki kullanım avantajları ve sesli görüşmelerdeki başarılarıyla öne çıkan bu model, ortam seslerini filtreler. Bu fltreleme sayesinde, yaptığınız görüşmelerde hem sizin sesiniz karşı tarafa daha temiz iletilir hem de karşı taraftan gelen ses ortam seslerinden ayrıştırılarak size daha şeffaf bir şekilde aktarılır.
  • Oppo Enco Buds2 kulak içi Bluetooth kulaklık modeli, kullanıcılara stereo ses efekti özelliğiyle üstün ses kalitesini sunar. 28 saate kadar dayanan pili sayesinde uzun süre dinleme keyfini sürebilirsiniz.
  • JBL 560BT kulak üstü Bluetooth kulaklık şık tasarımı ile hem günlük kullanımda hem de iş hayatı için uygundur. Hafifliği ile öne çıkan bu model, konforlu ve rahat bir kullanım sağlayarak uzun süreli kullanımlarda ağrı yapmaz. Ayrıca katlanabilir tasarımı sayesinde taşıması da kolaydır. 16 saat dayanan pil ömrü ve hızlı şarj özelliği ile kesintisiz kullanımın tadını çıkarabilirsiniz.  

Genel özelliklerini inceleme fırsatı bulduğunuz kulaklık modellerinin içinden seçtiklerinizi, aşağıdaki başlıklardan daha detaylı olarak inceleyebilir, satın alacağınız fiyat performans Bluetooth kulaklık modeline karar verebilirseniz.

Philips TAH4205 Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Fiyat performans kulak üstü kulaklıkları incelendiğinde öne çıkan ürünlerden biri olan Philips TAH4205 kulak üstü kulaklık, ayarlanabilir bas özelliğiyle öne çıkar. Tek bir dokunuşla bas düzeyini ayarlayabilir, kişisel zevkinize göre ayarladığınız kulaklık ile müzik keyfini arttırabilirsiniz. 32mm neodimyum akustik sürücüleri sayesinde ses kalitesini daha net bir şekilde duyabilirsiniz. USB-C ile sadece 2 saat şarj ederek 29 saat boyunca sınırsız bir şekilde kullanabilirsiniz. Çok işlevli düğmesi sayesinde dinlediğiniz müziği ve aramalarınızı kolayca yönetebilirsiniz. Düğmeye uzun basarak müziği değiştirebilir, yine aynı düğmeyle aramayı kabul edebilir ya da reddedebilirsiniz.

Hafif yapısı sayesinde, kulak üstünde çok rahat bir şekilde taşınabilir ve yastıklı kafa bandı sayesinde vücutta ağrı yapmadan uzun süre kullanım imkânı sunar. Yumuşak kulak kapakları ve ayarlanabilir olması kullanımı kolaylaştıran diğer özellikleri arasındadır. Katlanabilir tasarımı sayesinde saklaması ve taşıması çok kolaydır. Fiyat performans kulak üstü kulaklık fiyatları, modeline göre değişiklik gösterebilir. Bu model, kullanıcıya sunduğu özellikler dolayısıyla en iyi f/p Bluetooth kulaklık modelleri arasında yer alır. Philips TAH4205 modelini daha detaylı inceleyebilir, dört farklı renk seçeneğinden en sevdiğinizi seçebilirsiniz.

Baseus Bowie H1 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Bluetooth 5.2 teknolojisiyle öne çıkan bu model, kullanıcılara birçok farklı avantaj sunar. 0.038 saniye olan ultra düşük gecikme özelliği sayesinde ses size hiç olmadığı kadar hızlı iletilir. Bu özellik sayesinde oluşan başarılı video ve ses senkranizasyonu, size çok kaliteli bir şekilde film/video izleme ve oyun oynama imkânı elde etmenizi sağlar. Baseus Smart-Connect teknolojisi sayesinde aynı anda iki farklı cihazla eşleştirme yapabilir; eşleştirme yaptığınız cihazlar arasında serbest bir biçimde geçiş yapabilirsiniz. En iyi fiyat performans kablosuz kulaklık modelleri arasında yer alan Baseus Bowie H1 ürününü daha detaylı incelemek isterseniz linke tıklayabilirsiniz. Bir saat boyunca şarj edildikten sonra tam 70 saate kadar kullanım imkânı sunan bu ürün, ergonomik tasarımı sayesinde uzun süreli kullanımlarda ağrı yapmaz.

Bluetooth kulaklıkların, kullanıcılara sağladığı en büyük avantajlardan bir tanesi de telefonla konuşma rahatlığıdır. Ancak bu noktada mikrofon kalitesinin önemi devreye girer. Baseus Bowie H1 modeli ile sokakta, otobüste ya da diğer kalabalık ortamlarda rahat bir şekilde telefonda konuşabilirsiniz. 4 adet mikrofonla donatılmış iç haznesi ve gürültü engelleme teknolojisi sayesinde telefon görüşmelerinin kalitesini artırabilirsiniz.

Baseus Bowie E9 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Özellikleri

En iyi fiyat performans kulak içi kulaklık modelleri arasında yer alan Baseus Bowie E9 TWS modeli, Bluetooth 5.3 teknolojisi ve dijital gürültü azaltma özelliği sayesinde kullanım esnasında ses aktarımında gecikme olmasını önler ve sesin en yüksek kalitede aktarılmasını sağlar. Dijital asistanlarla uyumlu olarak çalışabilen Baseus Bowie E9 TWS modeli oldukça kolay bir kullanıma sahiptir. Ayrıca dahili olarak bulunan dijital sinyal işlemcisi sayesinde ortam seslerini filtreler. Zarif ve şık tasarımının yanında küçük boyutlu olmasından dolayı kolayca taşınabilir. Aynı anda iki farklı cihaza bağlanabilme özelliği sayesinde kullanıcıların bağlantıyı kesmeden iki cihaz arasında geçiş yapabilmesini sağlar. Kulaklığın üzerindeki dokunmatik yüzey sayesinde müziği durdurup değiştirebilir; gelen aramaları kabul edebilir ve reddedebilir; ayrıca dijital asistanınıza komutlar verebilirsiniz. Baseus Bowie E9 TWS modelini daha detaylı incelemek isterseniz linke tıklayabilirsiniz.

TCL MoveAudio S600 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Ses deneyimini “kristal netliğinde dinleme” olarak nitelendiren bu TCL MoveAudio S600 TWS modeli, hibrit aktif gürültü engelleme teknolojisi ile dış ortam seslerini başarılı bir şekilde engeller. Gürültü engelleme teknolojisinin yanında, altı mikrofonla donatılmış olması sayesinde en gürültülü ortamlarda bile kesintisiz ve net bir şekilde arama yapabilir, müzik dinleyebilirsiniz. TCL MoveAudio S600 TWS modeli, gürültü engelleme modu ve şeffaf mod arasında geçiş yapmanızı sağlar. Bu sayede kulaklıklarınızı gün boyunca çıkarmanıza gerek kalmaz. Google Asistan desteği ile eller serbest bir biçimde yardım alabilir; dilediğiniz müzikleri çalmak, arama yapmak ve mesaj göndermek için telefonunuzu elinize almadan komutlar verebilirsiniz. Ayrıca takvim ve hatırlatıcı yönetimini, bildirim ve mesajların sesli bir biçimde okunmasını da talep edebilir, telefonunuzu elinize almanıza gerek kalmadan bütün işlemlerinizi halledebilirsiniz.

Çift Bluetooth iletişim teknolojisi sayesinde müziklerin, filmlerin ve oyunların tadını kesintisiz bir şekilde çıkarabilirsiniz. 100 ms’ye kadar düşük gecikme süresiyle sesler akıcı bir şekilde iki kulağa da aynı anda iletilir. Cihazla bir kez eşleştirilen bu model, akıllı hatırlama sistemi sayesinde sonraki kullanımlarınızda kutusundan çıktığı anda telefonunuza bağlanır. 32 saate kadar dinleme imkânı sunan güçlü bataryasını hızlıca şarj edebilir, kulaklığı kullanmaya vakit kaybetmeden devam edebilirsiniz.

Oppo Enco Buds2 Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Oppo Enco Buds2 10mm büyük kompozit titanyum diyaframlı dinamik sürücü ile donatılmıştır. Bu özellik sayesinde kullanıcıya daha güçlü, derin ve ritmik bir ses deneyimi sunar. Özel olarak tasarlanmış ses odacıkları sayesinde bas kalitesini artırarak müzik keyfini ikiye katlar. Hızlı şarj özelliği sayesinde acil durumlarda kurtarıcınız olmaya hazır olan bu ürün, 10 dakika şarj ile 1 saat boyunca kullanım imkânı sunar. Tam şarjda ise 7 saat kullanım ömrü olan bu ürünün, kutu bataryası 28 saattir. Düşük gecikme ve yüksek kararlılık teknolojisi sayesinde aramalar, oyunlar, müzikler ve filmler kesintiye uğramaz. Özellikle kullanıcılara sunduğu oyun modu sayesinde, ses ve görüntüyü çok da senkron bir hale getirerek oyunlardaki bağlantı problemlerini en aza indirir ve kullanıcıya kusursuz bir oyun deneyimi sunar. Yüksek dayanıklı tasarımıyla suya ve tere dayanıklıdır. Bu özellik sayesinde kulaklığı her zaman, her yerde kullanabilirsiniz. Kulaklıklar üzerinde yer alan dokunmatik panel müzikleri başlatıp durdurabilir, bir sonraki şarkıya geçip geriye dönebilir ve hatta basılı tutarak ileri ve geri sarabilirsiniz. Ayrıca bu dokunmatik panel sayesinde kontrol edebileceğiniz uygulamalardan bir tanesi de kameradır. Telefonu dilediğiniz yere konumlandırıp, tek bir dokunuşla fotoğraf çekebilirsiniz.

JBL 560BT Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Hafifliği ve şık tasarımıyla öne çıkan JBL 560BT modeli, gün içinde rahatlıkla kullanım ve taşıma imkânı sunar. JBL pure bass teknolojisi sayesinde müzik ve film keyfini arttırabilirsiniz. Kulaklığın üzerinde yer alan tuş sayesinde hem müziklerinizi kontrol edebilir hem de aramalarınızı yönetebilirsiniz. Çoklu bağlantı özelliği sayesinde birden fazla cihaza bağlanabilir, bu cihazlar arasında rahatlıkla geçiş yapabilirsiniz. Örneğin bir yandan tabletinizden video izlerken, telefona geçiş yapıp gelen aramayı cevaplayabilirsiniz. Katlanabilir tasarımıyla çantanızda kolayca taşıyabileceğiniz bu ürün, 16 saat kesintisiz kullanım imkânı sunar.

Geniş ürün yelpazesiyle her bütçeye ve ihtiyaca uygun ürünleri bünyesinde barındıran Jebinde; kullanıcıların her türlü ihtiyacını karşılar. Siz de aradığınız fiyat performans Bluetooth kulaklığı Jebinde’de bulabilirsiniz.   

BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER

Baseus Bowie H1 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Krem
Baseus
Baseus Bowie H1 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Krem
2.699,00 TL
SEPETE EKLE
Baseus Bowie E9 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Beyaz
Baseus
Baseus Bowie E9 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Beyaz
2.039,00 TL
SEPETE EKLE
TCL MoveAudio S600 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık
TCL
TCL MoveAudio S600 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık
1.499,00 TL
SEPETE EKLE
Oppo Enco Buds2 Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Beyaz
Oppo
Oppo Enco Buds2 Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Beyaz
750,00 TL
SEPETE EKLE
JBL 560BT Mavi Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık
JBL
JBL 560BT Mavi Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık
1.148,00 TL
SEPETE EKLE
PHILIPS TAH4205 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Kırmızı
Philips
PHILIPS TAH4205 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Kırmızı
1.699,00 TL
1.249,00 TL
SEPETE EKLE
DİĞER YAZILAR
Ankastre Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Ankastre Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? 11.11 İndirimleri Ne Zaman? 11.11 İndirimleri Ne Zaman? 2023 Black Friday Ne Zaman? 2023 Black Friday Ne Zaman? Android ile IOS Arasındaki Farklar Nelerdir? Android ile IOS Arasındaki Farklar Nelerdir? Beyaz Eşya Enerji Sınıfları Nelerdir? Beyaz Eşya Enerji Sınıfları Nelerdir? Bulaşık Makinesi Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Bulaşık Makinesi Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Buzdolabı Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Buzdolabı Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Buzdolabı Temizliği ve Kokularıyla Başa Çıkma Rehberi Buzdolabı Temizliği ve Kokularıyla Başa Çıkma Rehberi Çamaşır Kurutma Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çamaşır Kurutma Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çamaşır Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çamaşır Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çay Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çay Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Derin Dondurucu Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Derin Dondurucu Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Dikey Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Dikey Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Ekonomik Çeyiz Paketi Almanın Püf Noktaları Ekonomik Çeyiz Paketi Almanın Püf Noktaları En İyi Fiyat Performans Laptop Modelleri En İyi Fiyat Performans Laptop Modelleri En İyi Kahve Makineleri Rehberi 2024 En İyi Kahve Makineleri Rehberi 2024 En İyi Tost Makinesi Tavsiyeleri En İyi Tost Makinesi Tavsiyeleri Filtre Kahve Nasıl Yapılır? Filtre Kahve Nasıl Yapılır? Fırın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Fırın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Fiyat Performans Bluetooth Kulaklık Modelleri Fiyat Performans Bluetooth Kulaklık Modelleri Fiyat Performans Tablet Modelleri Fiyat Performans Tablet Modelleri Fiyat Performans Telefon Modelleri Fiyat Performans Telefon Modelleri Fiyat Performans Televizyonlar Fiyat Performans Televizyonlar Hangi Marka Hangi Ülkenin? Hangi Marka Hangi Ülkenin? Hava Temizleyici Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Hava Temizleyici Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Isıtıcı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Isıtıcı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Kahve Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Kahve Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Kahve Makinesi Kullanım Rehberi 2024 Kahve Makinesi Kullanım Rehberi 2024 Klima Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Klima Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Laptop Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Laptop Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Macbook Kullanım Rehberi Macbook Kullanım Rehberi Masaüstü Bilgisayar Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Masaüstü Bilgisayar Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Monitör Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Monitör Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Mutfakta kullanılan küçük ev aletlerini seçerken nelere dikkat edilmeli? Mutfakta kullanılan küçük ev aletlerini seçerken nelere dikkat edilmeli? Nasıl Yapılır: Televizyon Ayarlama Nasıl Yapılır: Televizyon Ayarlama Robot Süpürge mi Dikey Süpürge mi? Hangisi Alınmalı? Robot Süpürge mi Dikey Süpürge mi? Hangisi Alınmalı? Set Üstü Ocak Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Set Üstü Ocak Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Su Sebili Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Su Sebili Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Tablet Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Tablet Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Telefon Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Telefon Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Telefonun Hızlı Şarj Olması İçin ne Yapmalıyız? Telefonun Hızlı Şarj Olması İçin ne Yapmalıyız? Televizyon Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Televizyon Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? TV Ekran Boyutları Rehberi TV Ekran Boyutları Rehberi Ütü Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Ütü Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Kapat
SEPETİNİZ
{{item.Name}}
{{(item.ProductFeatures | filter: {Id : 2108})[0].Name}}
% {{ ((item.OldPrice - item.Price) / item.OldPrice * 100) | number:'0' }} İNDİRİM
{{(item.ProductFeatures | filter: {Id : 118})[0].Name}} {{item.Amount}} Adet
{{item.TotalPrice | number:2}} TL
{{item.TotalOldPrice | number:2}} TL
Sil
Sepet Boş
SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN
Aramayı Kapat
Kapat
Favori Listenizde Ürün Bulunmuyor

Karşılaştırma listenizde en az 2 ürün bulunmalıdır.

ALIŞVERİŞE DÖN