Fiyat Performans Telefon Modelleri

Fiyat Performans Telefon Modelleri
Date Icon Aralık 07, 2023
Text Sizer
Close Icon3 dakika
  • Facebook Icon
  • Twitter Icon
  • Pinterest Icon
  • Envelope Icon
  • Whatsapp Icon

En uygun fiyat seçenekleri ile yüksek performans sunan telefonları tanımlayan fiyat performans telefonları, farklı modelleri ile Jebinde koleksiyonlarında yer alır. Hatıraları taze tutacak en iyi fotoğrafları çekmeniz için tasarlanan gelişmiş kamera, telefona daha uzun kullanım ömrü kazandıran dayanıklılık gibi özellikler, performansı yüksek hesaplı telefon modellerinde sunulur. Kullanıcıların telefonlarından beklentileri birbirinden farklı olabilir. Kullanımda size avantaj sağlayacak beklentilerinizi önceden belirleyerek en uygun fiyatlı ve yüksek performanslı telefon seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Fiyat Performans Telefon Nedir?

Bütçeyi korumaya yönelik tasarlanan fiyat performans telefonlar, günlük ihtiyaçları karşılayan belli başlı özelliklere odaklanır. En son teknolojik yenilikleri bünyesinde bulunduran ve aynı zamanda fiyatıyla da bütçe dostu olan ürünler, fiyat performans telefon olarak adlandırılır. Kullanıcılar, daha az ödeme yaparak en yüksek verimliliğe sahip telefonu satın almak için, fiyat performans dengesini sağlayan ürün modellerine yönelebilirler. En iyi f/p telefonların özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Pil Ömrü Uzunluğu: Fiyat performans telefonlarını ayrıcalıklı kılan en belirgin özelliklerin başında, ürünlerin pil ömrünün uzunluğu gelir. Sıklıkla f/p telefonlarında pil dayanıklılığı yüksek ve uzun ömürlüdür.
  • Gelişmiş Kamera: Telefonların artık fotoğraf makinesi olarak da kullanılması, cep telefonu seçiminde kamera performansının da aranan özellikler listesine girmesini sağlar. Fiyat performans telefon modellerinde iyi ve gelişmiş kamera özellikleri mevcuttur.
  • Geniş Ekran: Rahat ve keyifli bir izleme deneyimi için gereken geniş ekran özelliği, f/p telefon modellerinde öne çıkan özelliklerden biridir. Oyun, film, dizi gibi medya içeriklerini geniş ekranda izlemek kullanıcıların f/p telefonlara yönelmesine sebep olabilir.
  • Dayanıklılık: Fiyat performans akıllı telefon modelleri, yüksek dayanıklılığı sayesinde uzun süre tasarım özelliklerini korumayı başarır. Hesaplı ve verimli alışveriş yapmak isteyen kullanıcılar için, dayanıklılık önemli bir özelliktir.
  • Fiyat Dengesi: En iyi fiyat performans telefonları, sektörün yüksek fiyatlı telefon modellerinin özelliklerini taşıyan uygun fiyatlı seçeneklerdir.

Fiyat Performans Telefon Modelleri

Güçlü özellikleri ve uygun fiyat alternatifleri sayesinde cep yakmayan fiyat seçenekleri sunan f/p telefonlar arasında Samsung, Xiaomi, Realmi, Redmi gibi markaların ürünleri yer alır. Sektörün en iyileri arasında yer alan iPhone gibi yüksek segmentteki markaların da f/p dengesinde alınabilecek telefon modelleri mevcuttur. Samsung ve Xiaomi gibi cep telefonlarının global pazarında başı çeken markaların da hem üst hem de orta sınıfta değerlendirilebilecek telefon modelleri bulunur. Beklentileri karşılamaya yönelik tasarlanan fiyat performans ürünlerinin bazılarında kamera çözünürlüğü yüksek performans sunarken bazılarında pil ömrü uzunluğu özellik olarak öne çıkabilir. Bu noktada kullanıcının satın alacağı telefonda aradığı özellikler listesi büyük önem taşır. Maksimum düzeyde beklentiyi karşılayan telefon modelini bulmak için, beklentiler listesinin doğru yapılması mühimdir.

Realme C55-256 GB

Mini kapsül özelliği sayesinde akıllı saatlerde olduğu gibi şarj durumu, adımsayar, pil durumu ve veri kullanımı gibi özellikleri bir arada bulabilirsiniz. Açık havada ya da gürültülü ortamlarda müzik sesini daha rahat duyabilmeniz için tasarlanan %200 UltraBoom hoparlör, kesintisiz ses deneyimi sunar. Akıllı telefonun yan tuşuna konumlandırılan parmak izi, hızlıca erişilebilir bir güvenlik koruması sağlar. Cihazın üzerinde hem iş hem de özel telefon kullanımı için tasarlanan iki adet SIM ve bir adet MicroSD yuvası mevcuttur. NFC özelliği sayesinde temassız işlemler ve yakındaki başka bir teknolojik cihaza veri transferi kolaylaşır. Fiyat performans Android telefon seçenekleri arasında değerlendirilen cihaz, 7.89 mm.’lik ince tasarımıyla göz kamaştırır. Cep telefonunu ultra tasarruf modunda tutarak 32 saat bekleme pil performansı elde edilebilir. 5000 mAh pil gücü, uzun ömürlü pil deneyimi sunan avantajlı bir özellik olarak telefonda yer alır. 8.0 MP ön kamera, birbirinden net ve çarpıcı özçekim deneyimleri için yüksek performans vadeder. 6.7 inch ekran genişliğine sahip Realmi C55-256 GB telefon modeli, en iyi fiyat performans telefon modelleri arasında ilk sıralarda yer alır.

Realme C55-256 GB

Redmi 10

Android fiyat performans telefonları arasında adı geçen Redmi 10, 8 çekirdekli işlemci sayısına sahiptir. Çoklu işlemlerde hızlı çalışma ve uygulamalar arası geçişte kusursuz performans sergileyen 8 çekirdekli tasarım, daha fazla işlem gücü anlamına gelir. 50 MP arka kamera çözünürlüğü, ürüne adeta profesyonel fotoğraf makinesi işlevlerini de sağlamış olur. Otofocus, 1920 X 1080 MP video çekim çözünürlüğü, hareketli görüntüleri yüksek video kalitesinde kayıt altına almayı sağlar. LED flaş, karanlık ortamlarda ya da ışığın yeterli olmadığı yerlerde yüksek kalitede fotoğraf çekmenize katkı sunar. 6.5 inch’lik geniş ekran, oyun oynarken ya da film izlerken aldığınız keyfi maksimum düzeye çıkarmayı başarır. Xiaomi Redmi 10, daha ince ve daha hafif fiziksel özelliklerle tasarlanmıştır. 8.92 mm’lik incelik, ürüne zarif ve ele rahatça oturan bir ergonomik tasarım özelliği olarak dahil olur. Parmak izi teknolojisi, ürünün güvenliğini sağlayan yenilikçi bir detay olarak üründe yer alır. Yüz tanıma, stereo hoparlörler, Bluetooth ve FM radyo gibi kullanım kalitesini artıran özellikler, ürüne fiyat performans dengesinde avantaj sağlar. Çarpıcı renk tonları ile tasarlanan Redmi 10, her yaştan kullanıcının keyifle kullanacağı fiyat performans telefon tasarımlarından biridir.

Xiaomi Note 12 Pro

Xiaomi Note 12 Pro modeli, uygun fiyat performans telefonları sıralamasında öne çıkan ürünlerden biridir. 4 arka ve 1 ön kamera ile tasarlanmış model, yüksek kalitede fotoğraf ve video çekimi vadeder. 1080 X 2400 piksel ekran çözünürlüğü, görüntülerin kalitesini artıran özelliklerden biridir. Çift hat, USB Type-C, 3.5 mm kulaklık girişi, 5000 mAh pil gücü gibi birçok teknik özelliği sayesinde teknolojinin getirilerini en hesaplı fiyatlarla deneyimlemenizi sağlar. Suya dayanıklılık, parmak izi okuyucu ve yüz tanıma, ürünün diğer öne çıkan özelliklerinden birkaçıdır. Android işletim sistemine sahip Xiaomi Note 12 Pro 201 gr. ağırlığı sayesinde oldukça hafif ve ergonomiktir. Sinematik ses deneyimi sunan Dolby Atmos ve Dolby Vision teknolojisi sayesinde en sevdiğiniz film, dizi, belgesel ve müzik eserlerini yüksek ses seviyesinde takip edebilirsiniz. Gerçeklik hissini artıran ve daha canlı ve akışkan ekran görünümleri vadeden 120 Hz’lik ultra yüksek yenileme hızı, film ve video tutkunlarının yüzünü güldürecek özelliklerden biridir. 67 W turbo şarj özelliği, dakikalar içinde 5000 mAh gücündeki pilin tam olarak kullanıma hazır duruma getirilmesini sağlar. 8 çekirdekli Snapdragon işlemci, paralel işlemler ve çoklu görevlerin en hızlı ve yüksek performansla gerçekleşmesine katkı sunar.

Samsung A34

Sade ve şık tasarıma sahip Samsung A34 telefon modeli, yüksek performansı ve 5G teknolojisini destekleyen teknik detaylarıyla öne çıkar. 6.6 inch’lik süper Amoled ekran, 120 Hz ekran yenileme hızına sahiptir. 256 GB’lık dahili hafıza, fotoğraf, video ve belgeler için daha fazla saklama alanı sunar. Daha fazla hafıza genişliği isterseniz, 1 TB’a kadar MicroSD kart ile saklama alanı hacmini genişletebilirsiniz. 1 adet ön kamera ve 3 adet arka kamera ile tasarlanan model, canlı renklere sahip görüntüler çekmeniz içindir. Yapay zeka desteği ile fotoğrafları kusursuzlaştırma özelliği, anılarınızın her zaman hafızanızda taze kalmasını sağlar. Daha uzun süre şarj aletinden bağımsız kalmanızı sağlayan 5000 mAh gücündeki uzun ömürlü pil, ayrıca uyarlanabilir pil özelliği ile kullanım alışkanlıklarınıza göre optimize edilebilir. Samsung A34, dayanıklılık testlerinden tam not alarak IP67 derecelendirilmesinde suya ve toza karşı dayanıklı olduğunu kanıtlamıştır. Gelişmiş dokunsal deneyimi en yüksek düzeyde hissettiren hassasiyet, elleriniz ve telefonunuz arasında daha derin bir bağ oluşturabilir. Corning Gorilla Glass 5 teknolojisine sahip ekran tasarımı, belirli yüksekliklerden düşme ya da darbelere maruz kalma durumlarında bile sağlam kalabilen ayrıcalıklı bir yapıya sahiptir.

iPhone 11

Üst segment telefon modelleri arasında yer alan iPhone 11, 2019 yılında piyasaya sürülmüş olmakla birlikte yüksek teknolojisiyle bugün hala yeniliklere ayak uydurmuş bir f/p telefondur. En hesaplı fiyatlarla en yüksek performansı yakalamak isteyenler tarafından tercih edilen akıllı telefonlardan biridir. Ürünün özellikleri arasında iPhone kullananların markayı en çok tercih etme nedenlerinden biri olan kamera sistemi, 11 modelinde de ileri seviyede tutulmuştur. 12 MP’lik çift kamera sistemi, ultra geniş açılı lensler profesyonel çekimler için tasarlanmıştır. 4K video çekim yeteneğine sahip ön kamera, 12 MP TrueDepth özelliğine sahiptir. Portre modu, karanlıkta çekim yapmayı kolaylaştıran gece modu ve farklı çekim modları, ürünün kamera sistemini adeta rakipsiz kılar. Apple’ın A13 Bionic yonga chipset’i ile tasarlanan model, kablosuz ve hızlı şarj özellikleriyle de göz doldurur. 3110 mAh kapasitesinde tasarlanan lityum-iyon pil, kablosuz ve hızlı şarja uygundur. IP68 sertifikası ile kanıtlanmış suya ve toza dayanıklılık, yüz tanıma teknolojisi ve yükses ses çıkışı sunan çift stereo hoparlör tasarımı da ürünün diğer öne çıkan özelliklerinden bazılarıdır.

Fiyat Performans Telefonların Doğru Adresi Jebinde!

Akıllı telefon kullanıcılarının büyük bir kısmı teknolojiyi yakından takip ederken bütçesini zorlamayan model arayışında olabilir. Bu bağlamda Jebinde cep telefonu kategorisinde sunulan telefon modellerinden birçok çeşit, fiyat performans tanımına uygun tasarımlardır. Dünyaca ünlü markaların teknolojik ürünlerini bir arada ve en hesaplı fiyatlarla sunan Jebinde, adeta yılın her gününde indirim fırsatları sunan bir alışveriş festivaline ev sahipliği yapar. Jebinde, bütçe dostu teknolojik ürünleri en ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciyle buluşturmayı hedefleyen bir markadır. Güvenilir, hesaplı ve yenilikçi teknolojilerle tasarlanmış Android ve iOS işletim sistemine sahip modeller, beklentisi yüksek ve bütçe dostu ürün arayışında olanların yüzünü güldürecek özelliklere sahiptir. Jebinde’de satışa sunulan fiyat performans dengesindeki telefonların ortak özellikleri kısaca şu şekildedir:

  • Yüksek Performans: Fiyatı ile bütçe dostu ve teknik özellikleriyle yeni trendleri yakalayan telefonlar, Jebinde’de satılan modellerdir.
  • Ekran Kalitesi: Geniş ebatlı ve yüksek çözünürlüğe sahip ekranlar, fiyat performans dengesinde sunulan telefonların ortak özellikleri arasındadır.
  • Ayrıcalıklı Kamera Sistemleri: Jebinde’de satışa sunulan ve fiyat performans başlığında değerlendirilebilecek telefonlarda en belirgin özelliklerin başında kamera kalitesi gelir.
  • Pil Gücü: Kullanımda uzun süre dayanıklılık gösteren ve bekleme sürelerinde yüz güldüren pil kapasiteleri, f/p telefonların ortak niteliklerinden biridir.
  • Şık ve Zarif Tasarım: Uygun fiyata satın alacağınız yüksek performanslı akıllı telefon modellerinin hemen hemen tamamı, şık, zarif ve teknolojiyi güncel olarak yakalamış tasarımlardır.

Jebinde’nin online satışa özel uygun ve ulaşılabilir fiyatları sayesinde yüksek teknoloji ürünü akıllı cep telefonlarına kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Cep telefonu satın almak için bütçe belirlemeden önce ihtiyacınız olan özellikleri listeleyebilir ve kendiniz için en uygun modeli bulabilirsiniz. Geniş ürün seçkisinden tercih edeceğiniz ürün çeşitlerini şimdi hemen sepetinize ekleyin ve zaman kaybetmeden avantajlı alışveriş fırsatlarını yakalamaya başlayın.

BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER

Realme C55 (RMX3710) 8GB+256GB Gece Bulutu
Realme
Realme C55 (RMX3710) 8GB+256GB Gece Bulutu
7.649,00 TL
SEPETE EKLE
Realme C55 (RMX3710) 8GB+256GB Gün Işığı
Realme
Realme C55 (RMX3710) 8GB+256GB Gün Işığı
7.699,00 TL
SEPETE EKLE
Xiaomi Redmi 10 4GB+128Gb Akıllı Telefon Gri
Xiaomi
Xiaomi Redmi 10 4GB+128Gb Akıllı Telefon Gri
6.279,00 TL
SEPETE EKLE
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 8/256GB Akıllı Telefon Gri
Xiaomi
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 8/256GB Akıllı Telefon Gri
12.599,00 TL
SEPETE EKLE
Samsung Galaxy A34 8/128GB Akıllı Telefon Yeşil
Samsung
Samsung Galaxy A34 8/128GB Akıllı Telefon Yeşil
10.699,00 TL
SEPETE EKLE
iPhone 11 64 Gb Siyah
Apple
iPhone 11 64 Gb Siyah
28.499,00 TL
23.149,00 TL
SEPETE EKLE
DİĞER YAZILAR
Ankastre Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Ankastre Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? 11.11 İndirimleri Ne Zaman? 11.11 İndirimleri Ne Zaman? 2023 Black Friday Ne Zaman? 2023 Black Friday Ne Zaman? Android ile IOS Arasındaki Farklar Nelerdir? Android ile IOS Arasındaki Farklar Nelerdir? Beyaz Eşya Enerji Sınıfları Nelerdir? Beyaz Eşya Enerji Sınıfları Nelerdir? Bulaşık Makinesi Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Bulaşık Makinesi Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Buzdolabı Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Buzdolabı Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Buzdolabı Temizliği ve Kokularıyla Başa Çıkma Rehberi Buzdolabı Temizliği ve Kokularıyla Başa Çıkma Rehberi Çamaşır Kurutma Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çamaşır Kurutma Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çamaşır Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çamaşır Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çay Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çay Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Derin Dondurucu Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Derin Dondurucu Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Dikey Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Dikey Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Ekonomik Çeyiz Paketi Almanın Püf Noktaları Ekonomik Çeyiz Paketi Almanın Püf Noktaları En İyi Fiyat Performans Laptop Modelleri En İyi Fiyat Performans Laptop Modelleri En İyi Kahve Makineleri Rehberi 2024 En İyi Kahve Makineleri Rehberi 2024 En İyi Tost Makinesi Tavsiyeleri En İyi Tost Makinesi Tavsiyeleri Filtre Kahve Nasıl Yapılır? Filtre Kahve Nasıl Yapılır? Fırın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Fırın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Fiyat Performans Bluetooth Kulaklık Modelleri Fiyat Performans Bluetooth Kulaklık Modelleri Fiyat Performans Tablet Modelleri Fiyat Performans Tablet Modelleri Fiyat Performans Telefon Modelleri Fiyat Performans Telefon Modelleri Fiyat Performans Televizyonlar Fiyat Performans Televizyonlar Hangi Marka Hangi Ülkenin? Hangi Marka Hangi Ülkenin? Hava Temizleyici Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Hava Temizleyici Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Isıtıcı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Isıtıcı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Kahve Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Kahve Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Kahve Makinesi Kullanım Rehberi 2024 Kahve Makinesi Kullanım Rehberi 2024 Klima Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Klima Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Laptop Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Laptop Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Macbook Kullanım Rehberi Macbook Kullanım Rehberi Masaüstü Bilgisayar Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Masaüstü Bilgisayar Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Monitör Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Monitör Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Mutfakta kullanılan küçük ev aletlerini seçerken nelere dikkat edilmeli? Mutfakta kullanılan küçük ev aletlerini seçerken nelere dikkat edilmeli? Nasıl Yapılır: Televizyon Ayarlama Nasıl Yapılır: Televizyon Ayarlama Robot Süpürge mi Dikey Süpürge mi? Hangisi Alınmalı? Robot Süpürge mi Dikey Süpürge mi? Hangisi Alınmalı? Set Üstü Ocak Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Set Üstü Ocak Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Su Sebili Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Su Sebili Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Tablet Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Tablet Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Telefon Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Telefon Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Telefonun Hızlı Şarj Olması İçin ne Yapmalıyız? Telefonun Hızlı Şarj Olması İçin ne Yapmalıyız? Televizyon Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Televizyon Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? TV Ekran Boyutları Rehberi TV Ekran Boyutları Rehberi Ütü Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Ütü Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Kapat
SEPETİNİZ
{{item.Name}}
{{(item.ProductFeatures | filter: {Id : 2108})[0].Name}}
% {{ ((item.OldPrice - item.Price) / item.OldPrice * 100) | number:'0' }} İNDİRİM
{{(item.ProductFeatures | filter: {Id : 118})[0].Name}} {{item.Amount}} Adet
{{item.TotalPrice | number:2}} TL
{{item.TotalOldPrice | number:2}} TL
Sil
Sepet Boş
SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN
Aramayı Kapat
Kapat
Favori Listenizde Ürün Bulunmuyor

Karşılaştırma listenizde en az 2 ürün bulunmalıdır.

ALIŞVERİŞE DÖN