Ankastre Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Ankastre Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Date Icon Şubat 19, 2023
Text Sizer
Close Icon3 dakika
  • Facebook Icon
  • Twitter Icon
  • Pinterest Icon
  • Envelope Icon
  • Whatsapp Icon

Göze hoş görünmeyen elektrik kablolarını azaltan ve işlevsellik ile estetik arasındaki boşluğu kapatan ankastre cihazlar son zamanlarda en sevilen seçeneklerden biri haline gelmiştir. Ankastre cihazlar sadece mutfağı derli toplu göstermekle kalmaz aynı zamanda uyumlu ve dengeli bir tasarım ambiyansı oluşturmaya da yardımcı olur. Ancak ankastre cihazlar söz konusu olunca ocak, fırın, bulaşık makinesi, buzdolabı, mikrodalga ve davlumbaz gibi pek çok farklı ürün karşınıza çıkacaktır. Siz de “ankastre set her eve olur mu?” ya da “ankastre seçerken nelere dikkat edilmeli?” gibi soruların cevaplarını arıyorsanız cevap niteliğindeki kılavuzumuzu okumaya başlayabilirsiniz.

Ankastre Set Nedir?

Ankastre cihazlar, tam anlamıyla dolapların içlerine veya ünitelere entegre edilmiş ve sabitlenmiş ürünlerdir. Özellikle buzdolabı ve bulaşık makinesi gibi ankastre cihazlar genellikle dolap kapağına sabitlenerek tam entegrasyon sağlanır. Böylece mutfağın geri kalanıyla tamamen uyumlu ve şık bir görünüm ortaya çıkar. Ankastre ürünler genellikle tekli veya set halinde sunulur. Ankastre set nedir diye merak ediyorsanız bu, genellikle ürün grubuna göre değişecektir. Ancak ankastre fırın ve davlumbaz 3’lü set bir arada en çok tercih edilen setlerin başında gelir.

Ankastre Ölçüleri Standart mı? Her Ankastre Set Her Mutfağa Olur Mu?

Mutfak üniteleri her zaman standart derinliklere göre tasarlanır ve çoğu genişlik 5 cm ve katlarına karşılık gelecek şekilde yerleştirilir. Çoğu ünite 30 ila 125 cm genişliğinde hesaplanır. Ancak ankastre ürünler için üreticiler genellikle dünya standardı olarak 60 cm genişliği kullanırlar. Fırın, ocak ve davlumbaz setlerinde genellikle bu ölçü standart olarak kabul edilir. Bu nedenle evinizi yeniden dizayn edecekseniz bu ölçülere dikkat etmenizde fayda vardır. Eğer daha önceden hazırlanmış mobilya üniteleriniz varsa ankastre ürün satın almadan önce her bir cihaz ünitesini detaylı olarak ölçmelisiniz.

Hangi Renk Ankastre Set Kullanışlı Olur?

Ankastre özellikleri ne olmalı diye araştırırken muhtemelen farklı renk seçenekleri karşınıza çıkacaktır. Nitekim ankastre seçimi mutfağınızda tercih edebileceğiniz en uzun ömürlü yatırımlardan biridir. Ancak bu noktada hangi rengin daha kullanışlı olduğu tamamen estetik zevklere, dekorasyon temasına ve ankastre cihazlara göre değişiklik gösterebilir. Paslanmaz çelik yapıdan kaynaklanan metalik gri ankastreler, dayanıklılığı ve şıklığıyla en çok tercih edilen seçeneklerin başında gelir. Doğal ahşap tonlarından soğuk ve derin renklere kadar neredeyse tüm mobilyalarla uyumludur. Paslanmaz çelik hangi rengi seçeceğinizi bilemediğiniz noktada çok yönlülüğü ve şıklığıyla adeta kurtarıcı olur.

Geleneksel gri paslanmaz çelik bitişlerden daha sıcak ve derin bir ton arıyorsanız siyah cihazları da değerlendirebilirsiniz. Siyah ve mat bitişli paslanmaz çelik ankastre ürünler oldukça şık görünse de parmak izlerine ve lekelere karşı biraz daha duyarlıdır. Paslanmaz çelik görünümünü son derece soğuk ve klasik bulanlar için beyaz cihazlar iyi bir alternatif olabilir. Beyaz ankastre özellikle açık renkli dolap ve tezgahlarla oldukça minimalist ve şık bir görünüm oluşturur. Ankastrede beyaz mı siyah mı daha kullanışlı sorusunun cevabı aynı zamanda kişisel zevklere göre değişebilir. Hangi ankastre cihazı alırsanız alın dilerseniz mutfak dolapları ve ünitelerle entegre ederek bütünleşik bir estetik yaratabilirsiniz.

Ankastre Fırın Alırken Neye Dikkat Edilmeli?

Ankastre fırınlar, minimalist estetikleri ve pratik özellikleri ile pek çok kişinin favori beyaz eşyaları arasındadır. Ankastre fırın ne demek diye merak ediyorsanız, mutfak dolaplarının ve ünitelerinin içine yerleştirilmiş cihazlar olarak ifade edilebilir. Ankastre fırınlar genellikle göz hizasına yerleştirilir, ancak tezgahın altına entegre edilen cihazlar da vardır. Ancak en iyi ankastre fırını satın almak için aşağıdaki detaylara dikkat etmelisiniz.

Fırın Yerleştirilecek Alanın Ölçüsü

Ankastre tekli veya çift bölmeli fırınlar genellikle standart ölçülerde üretilir. Tekli fırınlar için genişlik 59-60 cm aralığındadır. Ankastre fırınlarda genişlik ve derinlik standart olmalıdır. Tezgah altına yerleştirilen tekli ankastre fırınlar için yükseklik standart olarak 86 cm ile 89 cm arasında değişir. Duvara monte edilen çift ankastre fırınlarda da benzer şekilde genişlik ve derinlik standart 60 cm’dir. Eğer daha önce kullandığınız bir fırını değiştiriyorsanız yalnızca ürünün ölçülerini almanız yeterli olacaktır. Aksi durumda fırının yerleştirileceği nişi ölçmeniz gerekir.

Ankastre Fırın Çeşitleri

Ankastre fırın almaya karar verdiğinizde karşınıza yaygın olarak üç farklı seçenek çıkacaktır. Bunlardan ilki genellikle çekirdek aileler ve yalnız yaşayanlar için önerilen tekli fırınlardır. Bu tip tekli fırınlar genellikle ocağın altındaki tezgaha yerleştirilir. Çift bölmeli fırınlar ise özellikle kalabalık aile ve ortamlarda aynı anda birden fazla yemek pişirmek için tasarlanmıştır. Çift bölmeli fırınlar genellikle göz hizasına entegre edilir. Son olarak yiyeceklerin nemini koruyarak daha sağlıklı pişirmeyi sağlayan buharlı ankastre fırınlar da mevcuttur.

Ankastre Ocak Alırken Neye Dikkat Edilmeli?

İster tek başınıza ister kalabalık bir aile veya arkadaş grubu için yemek hazırlayın, doğru bir ankastre ocak, mutfağınız için son derece önemlidir. Bu nedenle pek çok kişi ankastre ocak alırken nelere dikkat edilmeli sorusunun cevabını merak edebilir. İşte ankastre ocak satın alırken dikkat etmeniz gereken püf noktaları!

Granit üzeri ankastre ocak

Ankastre Ocak Ölçüsü

Ankastre ocak ölçüleri standart mı sorusunun cevabı için öncelikle modelleri değerlendirmek gerekir. Ancak 4’lü ankastre ocaklar ve setler için bu ölçünün standart olarak 60 cm olduğu söylenebilir. Nitekim setlerde fırın, davlumbaz ve ocak için ayrılan alan standarttır. Wok gözü olan 5’li ocak türleri için ölçüler değişebilir. Ankastre ocak tezgah üstüne konur mu diye merak ediyorsanız öncelikle ürüne göre mermer ölçülerine de dikkat etmeniz gerekir. Bu nedenle ölçüyü almadan önce hangi tür ankastre ocak satın almayı düşündüğünüze karar vermelisiniz.

Ankastre Ocak Çeşitleri

Ocakların her biri enerji bakımından farklı çeşitte yakıt türünü kullanırlar. Ancak ankastre ocaklar için yaygın olarak elektrik, gaz ve indüksiyon çeşitleri tercih edilir. Elektrikli ocaklar genellikle gaz sızdırma sorunu olmaması bakımından güvenlidir. Ancak enerji maliyetleri bakımından nispeten daha yüksek fiyatlı olabilir. Gaz ise geleneksel anlamda en çok tercih edilen ızgara tarzı ürünlerdir. Son olarak indüksiyon ocaklar daha fazla kontrol sağlaması ve pratik olması bakımından öne çıkar. Ayrıca ankastre ocak emaye mi cam mı şeklinde malzemesine göre de tercih yapılabilir.

Ankastre Davlumbaz Alırken Neye Dikkat Edilmeli?

Yemeklerin çoğu duman ve koku oluşturduğundan davlumbaz mutlaka mutfakta yer almalıdır. Ankastre davlumbazlar şık ve kompakt tarzıyla mutfaklara estetik ve uyum katar. Çoğu zaman ocak ve fırınla birlikte 3’lü set halinde sunulan ankastre davlumbazlar gerektiğinde ayrı olarak da tercih edilebilir. Ancak mutfağınızda maksimum verim için ankastre davlumbaz alırken nelere dikkat edilmeli konusunda aşağıdaki ipuçlarından yararlanabilirsiniz.

Davlumbaz Yerleştirilecek Alanın Ölçüsü

Ankastre davlumbazlar tezgah üzerine yerleştirilmiştir ve çeşitli filtre türleri ile birçok farklı tipte olabilir. Ancak 3’lü set halinde sunulan davlumbazlar daha önce de bahsedildiği gibi 4’lü fırın ve ocağa uygun şekilde standart 60 cm olarak üretilir. Böylece herhangi bir ürünü yenilemeniz gerektiğinde bu ölçüye bağlı kalabilirsiniz. Ayrıca ankastre davlumbaz alırken mutfağın ihtiyacı olan çekme oranını da dikkate almanız gerekir. Bunun için genişlik, derinlik ve yükseklik ölçülerini çarparak mutfağın hacmini bulabilir ve ihtiyaca uygun çekiş gücünü seçebilirsiniz.

Ankastre Davlumbaz Çeşitleri

Ankastre davlumbaz alırken bacalı, canopy veya tavan davlumbazı şeklinde farklı çeşitler karşınıza çıkabilir. Baca şeklindeki davlumbazlar en çok tercih edilen stiller arasında yer alır. Bu tarz ürünler mutfağa şık ve geleneksel bir hava katar. Canopy stili ise özellikle küçük mutfaklar için tercih edilir. Tavan davlumbazı minimalist ve şık görünümü ile farklı boyutlarda sunulur. Ankastre davlumbaz için yerleştireceğiniz ünitenin alanına sadık kalarak dilediğiniz çeşidi tercih edebilirsiniz.

Ankastre Buzdolabı Alırken Neye Dikkat Edilmeli?

Ankastre buzdolabı muhtemelen mutfağınız için yapabileceğiniz en değerli yatırımların başında gelir. Nitekim ankastre buzdolabı yiyeceklerinizi ve içeceklerinizi güvenle saklamanın yanı sıra estetik anlamda da mutfağınıza katkı sağlar. Bu nedenle ailenizin ve sizin ihtiyaçlarınıza bağlı olarak ankastre buzdolabı alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini aşağıda detaylandırdık.

Buzdolabı Yerleştirilecek Alanın Ölçüsü

Ankastre buzdolapları genellikle mobilyanın veya ünitenin içerisinde monte edildiğinden bağımsız cihazlara göre farklı ölçülere sahip olabilir. Ayrıca ailenin ihtiyaçlarına göre çift kapılı veya tek kapılı dolaplar mutfakta farklı alan kaplayacaktır. Bu nedenle öncelikle ankastre buzdolabı yerleştirilecek alanın yükseklik, derinlik ve genişlik ölçüsü alınmalı ardından buna uygun modeller arasından seçim yapılmalıdır.

Ankastre Buzdolabı Çeşitleri

Söz konusu ankastre buzdolabı olunca karşınıza onlarca farklı seçenek çıkabilir. Elbette her mutfağın ihtiyacı farklı olduğundan ankastre buzdolabı seçerken öncelikle hane nüfusu ve kullanım amacı doğrultusunda karar vermeniz gerekir. Genel olarak buzdolapları üst donduruculu, alt donduruculu, gardırop tipi, çift kapılı ve dondurucu şeklinde farklı türlerden oluşur. Her bir ürün arasından seçim yapmadan önce mutfağın ölçülerine, hacmine ve ailenin yiyecek saklama ihtiyaçlarına göre karar verebilirsiniz.

Ankastre Bulaşık Makinesi Alırken Neye Dikkat Edilmeli?

Ankastre bulaşık makinesi de diğer tüm ürünlerde olduğu gibi geniş bir boyut ve stil yelpazesinde sunulur. Bu nedenle mutfağınız için en iyi ve doğru ürünlere karar vermek pek kolay olmayabilir. Ancak aşağıdaki ipuçlarını takip ederek mutfağınız için en doğru ankastre bulaşık makinelerini kolayca seçebilirsiniz.

Ankastre Bulaşık Makinesi Ölçüsü

Ankastre bulaşık makinenizin sığdığından emin olmak için yerleştireceğiniz ünitenin boyutlarını doğru bir şekilde ölçmek önemlidir. Ankastre bulaşık makinesi de ocak, fırın ve davlumbazda olduğu gibi standart olarak 60 cm şeklinde üretilir. Ancak derinlik için havalandırma ve su borularını hesaba katarak ünitenin ölçüsünü almak gerekir. Ayrıca bulaşık makinesinin tam entegre veya yarı entegre olması da ölçüyü etkileyebilir. Bu nedenle öncesinde tercih etmeyi düşündüğünüz ankastre bulaşık makinesini seçebilirsiniz.

Ankastre Bulaşık Makinesi Çeşitleri

Ankastre bulaşık makinesi çeşitleri genellikle teknik özelliklerinden bağımsız olarak tam entegre, yarı entegre ve tezgah altına yerleştirilmiş ürünlerden oluşabilir. Mutfağınızla tam uyum ve minimalist bir estetik arıyorsanız tam entegre ankastre bulaşık makinesi sizin için idealdir. Yarı entegre bulaşık makinesi modellerinde ise ön panel açıkta kalacak şekilde ürün üniteye yerleştirilir. Son olarak endüstriyel bir tasarım arıyorsanız bulaşık makinesi kapağının dışarıda olduğu ve tezgah altına yerleştirilen ankastre cihazları da seçebilirsiniz.

Ankastre Mikrodalga Alırken Neye Dikkat Edilmeli?

Ankastre mikrodalga çeşitleri genellikle fırının üzerine dolabın altına veya niş içerisine monte edilen ürünlerdir. Bu nedenle bir fırın satın alırken veya mutfağınızı yenilerken mikrodalga kullanıp kullanmayacağınızı önceden belirlemeniz gerekir. Gelin ankastre mikrodalga seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğine daha yakından göz atalım.

Ankastre Mikrodalga Ölçüsü

Ankastre mikrodalga ürünler mutfağınızla entegre bir görünüm oluşturduğundan şık ve kompakttır. Ancak diğer tüm ürünlerde olduğu gibi doğru ölçüleri tercih etmek ankastre mikrodalganın entegre yerleşim sistemi için son derece önemlidir. Standart olarak mikrodalga ölçüsü ocak, fırın, davlumbaz ve aspiratöre benzer olarak 60 cm şeklindedir. Derinlik açısından üreticiler 45 ila 60 cm arasında ankastre mikrodalgalar da sunabilirler. Bu nedenle satın almadan önce cihazı yerleştirmeyi düşündüğünüz alanı dikkatli şekilde ölçmelisiniz.

Ankastre Mikrodalga Çeşitleri

Ankastre mikrodalga söz konusu olunca kompakt ve standart şeklinde iki farklı seçenek karşınıza çıkacaktır. Standart mikrodalga ürünler bir önceki bölümde ele alındığı gibi yaygın olarak 60 cm genişliğindedir. Ancak kompakt ürünler daha dar olduğundan genellikle 50 cm ölçülerde tasarlanır. Derinlik de genişliğe bağlı olarak 30 ila 40 cm aralığındadır. Bu nedenle ankastre mikrodalga seçerken yerleştirilecek alanı baz alarak karar verebilirsiniz.

Ankastre Aspiratör Alırken Neye Dikkat Edilmeli?

Söz konusu, mutfaktaki duman ve yemek kokusunu gidermek olunca tercih edebileceğiniz bir diğer ürün ise aspiratördür. Ankastre davlumbaz ve aspiratör kullanım amacı açısından benzer özellikler sunar. Ancak aspiratör genel anlamda daha az yer kaplaması ve kompakt formu ile öne çıkar. Eğer yeni bir ankastre aspiratör almaya karar verdiyseniz aşağıdaki ipuçlarına dikkat etmeyi unutmayın.

Ankastre Aspiratör Ölçüsü

Ankastre aspiratörler kullanılmadığı zaman gizlenen ve tek tuşla kolayca çalışan özellikleri ile oldukça pratiktir. Mobilyanın altına monte edilerek entegre, şık ve kompakt bir performans sunan aspiratörler genellikle standart ölçülerde üretilir. Bu nedenle mutfağınızdaki eski ürünü yenilemek veya yeniden inşa etmek durumunda kaldığınızda bu standart 60 cm ölçüye göre plan yapmanız önemlidir.

Ankastre Aspiratör Çeşitleri

Ankastre aspiratörler genellikle altında yer alan ocak veya fırından gelen koku, is veya yağları anında çeken pratik ürünlerdir. Kompakt ve küçük olduğundan ankastre aspiratör için davlumbaz kadar fazla seçenek sunulmayabilir. Ancak ankastre rengine göre paslanmaz çelik grisi, siyah veya beyaz aspiratör çeşitleri mevcuttur. Ankastre aspiratör seçerken aynı zamanda davlumbazda olduğu gibi alanın hacmine uygun bir çekiş gücü belirlemeniz de önemlidir.

Ankastre ve Portatif Cihazların Farkı Nedir?

Portatif veya bağımsız beyaz eşyalar veya elektronik cihazlar tamamen taşınabilir ve farklı alanlara kolayca yerleştirilebilir ürünlerdir. Ankastre cihazlar ise üniteye veya nişe sabit olarak monte edilir.

Ankastre Ölçüleri Standart mı?

Ankastre fırın, ocak, davlumbaz, mikrodalga ve bulaşık makinesi ölçüleri genellikle üreticiler tarafından standart olarak üretilir. Ancak bazı modeller için ölçüler değişebilir.

Ankastre Set Her Eve Olur mu?

Ankastre ürünler doğru ölçü ve modellerde seçildiği, ayrıca teknik detaylara dikkat edildiği takdirde her eve uyum sağlayabilir.

Ankastre set alırken nelere dikkat edilmeli sorusunun cevaplarını detaylı olarak öğrendiğinize göre sıra eviniz için en iyi cihazları Jebinde ayrıcalıkları ile seçmeye geldi. Haydi mutfağınızın ihtiyaçlarına ve bütçenize en uygun ankastre ürünlerini Jebinde ayrıcalıkları ile satın alın ve kalitenin keyfini çıkarmaya başlayın!

BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER

Beko Beyaz Ekonomik Buhar Destekli Ankastre Set (ADE 62540 B - BFC 430 B - BOCD T 6510 EB)
Beko
Beko Beyaz Ekonomik Buhar Destekli Ankastre Set (ADE 62540 B - BFC 430 B - BOCD T 6510 EB)
23.325,00 TL
SEPETE EKLE
Beko Gri Ekonomik Buhar Destekli Ankastre Set (ADE 62540 G - BFC 430 G - BOCD T 6510 EG)
Beko
Beko Gri Ekonomik Buhar Destekli Ankastre Set (ADE 62540 G - BFC 430 G - BOCD T 6510 EG)
23.580,00 TL
SEPETE EKLE
Beko Siyah Ekonomik Buhar Destekli Ankastre Set (ADE 62540 S - BFC 430 S - BOCD T 6510 ES)
Beko
Beko Siyah Ekonomik Buhar Destekli Ankastre Set (ADE 62540 S - BFC 430 S - BOCD T 6510 ES)
21.645,00 TL
SEPETE EKLE
Beko Beyaz Cam Buhar Destekli Ankastre Set (BDE 6062 B - BFC 430 B - BOCD T 6510 EB)
Beko
Beko Beyaz Cam Buhar Destekli Ankastre Set (BDE 6062 B - BFC 430 B - BOCD T 6510 EB)
24.720,00 TL
SEPETE EKLE
Beko Manhattan Gri Buhar Destekli Cam Ankastre Set (BDE 6062 G - BFC 430 G - BOCD T 6510 EG)
Beko
Beko Manhattan Gri Buhar Destekli Cam Ankastre Set (BDE 6062 G - BFC 430 G - BOCD T 6510 EG)
25.155,00 TL
SEPETE EKLE
Beko Siyah Cam Buhar Destekli Ankastre Set (BDE 6062 S - BFC 430 S - BOCD T 6510 ES)
Beko
Beko Siyah Cam Buhar Destekli Ankastre Set (BDE 6062 S - BFC 430 S - BOCD T 6510 ES)
23.515,00 TL
SEPETE EKLE
Beko Buhar Destekli Beyaz Ankastre Set (BDE 6062 B - BFC 631 B - BOCD T 6510 EB)
Beko
Beko Buhar Destekli Beyaz Ankastre Set (BDE 6062 B - BFC 631 B - BOCD T 6510 EB)
28.485,00 TL
SEPETE EKLE
Beko Buhar Destekli Manhattan Gri Ankastre Set (BDE 6062 G - BFC 631 G - BOCD T 6510 EG)
Beko
Beko Buhar Destekli Manhattan Gri Ankastre Set (BDE 6062 G - BFC 631 G - BOCD T 6510 EG)
29.290,00 TL
SEPETE EKLE
Beko Buhar Destekli Siyah Ankastre Set (BDE 6062 S - BFC 630 S - BOCL T 6510 ES)
Beko
Beko Buhar Destekli Siyah Ankastre Set (BDE 6062 S - BFC 630 S - BOCL T 6510 ES)
25.440,00 TL
SEPETE EKLE
DİĞER YAZILAR
Ankastre Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Ankastre Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? 11.11 İndirimleri Ne Zaman? 11.11 İndirimleri Ne Zaman? 2023 Black Friday Ne Zaman? 2023 Black Friday Ne Zaman? Android ile IOS Arasındaki Farklar Nelerdir? Android ile IOS Arasındaki Farklar Nelerdir? Beyaz Eşya Enerji Sınıfları Nelerdir? Beyaz Eşya Enerji Sınıfları Nelerdir? Bulaşık Makinesi Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Bulaşık Makinesi Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Buzdolabı Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Buzdolabı Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Buzdolabı Temizliği ve Kokularıyla Başa Çıkma Rehberi Buzdolabı Temizliği ve Kokularıyla Başa Çıkma Rehberi Çamaşır Kurutma Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çamaşır Kurutma Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çamaşır Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çamaşır Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çay Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Çay Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Derin Dondurucu Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Derin Dondurucu Alırken Neye Dikkat Edilmeli? Dikey Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Dikey Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Ekonomik Çeyiz Paketi Almanın Püf Noktaları Ekonomik Çeyiz Paketi Almanın Püf Noktaları En İyi Fiyat Performans Laptop Modelleri En İyi Fiyat Performans Laptop Modelleri En İyi Kahve Makineleri Rehberi 2024 En İyi Kahve Makineleri Rehberi 2024 En İyi Tost Makinesi Tavsiyeleri En İyi Tost Makinesi Tavsiyeleri Filtre Kahve Nasıl Yapılır? Filtre Kahve Nasıl Yapılır? Fırın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Fırın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Fiyat Performans Bluetooth Kulaklık Modelleri Fiyat Performans Bluetooth Kulaklık Modelleri Fiyat Performans Tablet Modelleri Fiyat Performans Tablet Modelleri Fiyat Performans Telefon Modelleri Fiyat Performans Telefon Modelleri Fiyat Performans Televizyonlar Fiyat Performans Televizyonlar Hangi Marka Hangi Ülkenin? Hangi Marka Hangi Ülkenin? Hava Temizleyici Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Hava Temizleyici Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Isıtıcı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Isıtıcı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Kahve Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Kahve Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Kahve Makinesi Kullanım Rehberi 2024 Kahve Makinesi Kullanım Rehberi 2024 Klima Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Klima Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Laptop Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Laptop Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Macbook Kullanım Rehberi Macbook Kullanım Rehberi Masaüstü Bilgisayar Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Masaüstü Bilgisayar Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Monitör Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Monitör Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Mutfakta kullanılan küçük ev aletlerini seçerken nelere dikkat edilmeli? Mutfakta kullanılan küçük ev aletlerini seçerken nelere dikkat edilmeli? Nasıl Yapılır: Televizyon Ayarlama Nasıl Yapılır: Televizyon Ayarlama Robot Süpürge mi Dikey Süpürge mi? Hangisi Alınmalı? Robot Süpürge mi Dikey Süpürge mi? Hangisi Alınmalı? Set Üstü Ocak Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Set Üstü Ocak Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Su Sebili Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Su Sebili Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Tablet Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Tablet Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Telefon Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Telefon Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Telefonun Hızlı Şarj Olması İçin ne Yapmalıyız? Telefonun Hızlı Şarj Olması İçin ne Yapmalıyız? Televizyon Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Televizyon Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? TV Ekran Boyutları Rehberi TV Ekran Boyutları Rehberi Ütü Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Ütü Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Kapat
SEPETİNİZ
{{item.Name}}
{{(item.ProductFeatures | filter: {Id : 2108})[0].Name}}
% {{ ((item.OldPrice - item.Price) / item.OldPrice * 100) | number:'0' }} İNDİRİM
{{(item.ProductFeatures | filter: {Id : 118})[0].Name}} {{item.Amount}} Adet
{{item.TotalPrice | number:2}} TL
{{item.TotalOldPrice | number:2}} TL
Sil
Sepet Boş
SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN
Aramayı Kapat
Kapat
Favori Listenizde Ürün Bulunmuyor

Karşılaştırma listenizde en az 2 ürün bulunmalıdır.

ALIŞVERİŞE DÖN