Delonghi Eletta Explore ECAM450.86.T Tam Otomatik Kahve Makinesi
Delonghi Eletta Explore ECAM450.86.T Tam Otomatik Kahve Makinesi
Delonghi Eletta Explore ECAM450.86.T Tam Otomatik Kahve Makinesi
Delonghi Eletta Explore ECAM450.86.T Tam Otomatik Kahve Makinesi
Delonghi Eletta Explore ECAM450.86.T Tam Otomatik Kahve Makinesi
Delonghi Eletta Explore ECAM450.86.T Tam Otomatik Kahve Makinesi
Foto Galeri Önceki
Foto Galeri Sonraki

Delonghi Eletta Explore ECAM450.86.T Tam Otomatik Kahve Makinesi

Favorilere Ekle Favorilerinde Favorilere Ekle Favorilerinde
42000301
78.407 TL
61.999 TL
16408,00
%21 İNDİRİM İndirim
Peşin Fiyatına Taksit İmkanı

Güç : 1450 W
Pompa Basıncı: 19 bar
Cihaz yerleşimi: Tezgah Üstü
Su Tankı Kapasitesi (EM): 1800 ML
Garanti: 2 Yıl Delonghi Türkiye Garantili

{{_message}}
Kargo BilgisiKARGO BEDAVA
Maksimum Sipariş SayısıBu üründen maksimum 1 adet sipariş verebilirsiniz
Kampanyalar
Kampanyalar
HEDİYE KAHVE FIRSATI
Teslimat & İade
Teslimat & İade Tüm siparişleriniz en geç ertesi gün kargoda!
Badge Ücretsiz Kargo Badge Yetkili Satıcı Badge Garanti
Ürünü Paylaşın

ELETTA EXPLORE COLD BREW –ECAM 450.86.T

Cold Brew ile birlikte çeşitlilik dolu sıcak, soğuk ve yaratıcı kahve tariflerini keşfedin. De'Longhi Eletta Explore otomatik kahve makinesi, ön kısmı titanyum boyalı tasarımıyla 50'den fazla sıcak, soğuk ve soğuk demlenmiş içeceği size sunuyor. LatteCrema Hot Teknolojisi* ile otomatik sıcak süt köpüğünün tadını çıkarın, LatteCrema Cool* ve Cold Extraction Teknolojileri ile serinletici soğuk ve Cold Brew kahve içeceklerinin keyfini yaşayın. To-Go işlevi, evde veya hareket halindeyken kendi cafenizdeki atmosferi yakalamanızı sağlar.

LatteCrema Hot and Cool Teknolojileri ile otomatik sıcak ve soğuk süt köpüğü elde edin, 5 dakikadan kısa sürede en ferahlatıcı Cold Brew içeceklerini hazırlayın. Cold Extraction Teknolojisi, benzersiz lezzetlerle dolu bir kahve deneyimi sunar. Renkli dokunmatik simgelerle donatılmış 3,5 TFT ekran, kullanımı kolay ve sezgisel bir deneyim sunar. Bean Adapt teknolojisi, her kahve türü için ideal ekstraksiyonu otomatik olarak ayarlar, böylece her fincan en mükemmel lezzete sahip olur.

Wi-Fi bağlantısı ve mobil uygulama, kahve deneyiminizi özelleştirmenizi sağlar. Seyahat kupaları için Otomatik To-Go sistemi, 16 cm'ye kadar olan kupaları rahatça karşılar. De'Longhi Eletta Explore ile kahve tutkunuzun sınırlarını zorlayın ve her bir fincanda benzersiz bir keyif yaşayın.

LatteCrema Hot&Cool Teknolojiler

De'Longhi'nin öncü teknolojisi LatteCrema ile kahvenizi sıcak ya da soğuk içme özgürlüğüne sahip olun. Bu özel teknoloji sayesinde, istediğiniz sıcaklıkta kahvenizi tek bir dokunuşla hazırlayabilirsiniz. Süt ve buharın mükemmel birleşimi için kullanılan Venturi Etkisi, otomatik ve hassas bir aerodinamik sistemle bir araya gelerek barista kalitesinde mikro köpük oluşturur. Bu özellik, süt bazlı kahvelerinizde maksimum lezzeti garantiler.

Cold Extraction Teknolojisi

Evde Cold Brew kahvelerini hızlıca demlemek artık 5 dakikadan daha kısa bir sürede mümkün. Özel Cold Extraction teknolojisi, favori kahve çekirdeklerinizi otomatik olarak öğütüp sıkıştırır, ardından düşük basınçta oda sıcaklığındaki suyu kullanarak kahve aromasının tüm inceliklerini muhteşem bir Cold Brew fincanına dönüştürür. Soğuk ekstraksiyon teknolojisi, hafif ve ferahlatıcı Cold Brew içecekleri talep üzerine otomatik olarak hazırlar; bu lezzet, özellikle buzla servis edildiğinde daha da enfes bir deneyim sunar. Artık evinizde, istediğiniz an bu keyifli içeceğin tadını çıkarabilirsiniz.

Bean Adapt Teknolojisi

Özgün Bean Adapt Teknolojisi sayesinde, tercih ettiğiniz kahve çekirdek çeşidinden bağımsız olarak, makine her zaman ideal kahve ekstraksiyonunu elde etmek için kendini otomatik olarak ayarlar. Bu özel teknoloji, kahve aromalarını en üst düzeye çıkarmak, korumak ve vurgulamak için ayarları hassas bir şekilde optimize eder. Sonuç olarak, her seferinde en aromatik ve lezzetli kahvenin keyfini çıkarmanıza olanak tanır. Bean Adapt Teknolojisi, kahve deneyiminizi özelleştirirken mükemmel bir lezzet tutarlılığı sağlar, böylece her fincan benzersiz bir keyif sunar.

ECAM450.65.Ssezgisel renkli ekran.png (194 KB)     ECAM450.65.Sto-go özelliği.png (218 KB)      ECAM450.65.Skolaytemizlik.png (271 KB)      ECAM450.65.Scoffelinkapp.png (250 KB)

Sezgisel Renkli Ekran

Yenilikçi renkli 3,5" TFT ekran ve yumuşak dokunmatik kontrol, mükemmel kahve seçimini keşfetmeyi hiç bu kadar kolay ve sezgisel hale getiriyor. Bu teknolojik özellikler, kullanıcıya zengin bir görsel deneyim sunarak kahve seçeneklerini anında keşfetme ve özelleştirme imkanı tanır. Dokunmatik kontrol paneli, kullanıcıların her adımda rahatça gezinmelerine ve istedikleri kahve keyfini kolayca seçmelerine olanak sağlar. Renkli ekran ve dokunmatik kontrol, kahve deneyiminizi kişiselleştirmenin ve mükemmel bir fincan kahvenin tadını çıkarmanın modern ve sezgisel bir yolunu sunar.

İçeceklerinizi Yanınızda Götürün

Yenilikçi To-Go işlevi, favori seyahat kupanızı mükemmel bir şekilde doldurmanın inceliklerini biliyor ve üç farklı kahve içeceği boyutu seçeneği sunarak, gününüzü nereye götürürse götürsün kahve keyfinizi yanınıza almanıza imkan tanıyor. (16 oz seyahat kupası ürün aksesuarlarına dahildir). Bu özel özellik, hareket halindeyken bile kendi cafenizdeki konforu yaşamanızı sağlar. Artık istediğiniz kahve içeceğini seçerek seyahatinizdeki her anın tadını çıkarabilir ve enerjinizi taze bir fincan kahve ile daima yanınızda hissedebilirsiniz.

Kolay Temizlik

Çıkarılabilir damlama tepsisi ve süt sürahileri, kullanım sonrası temizlik konusunda kolaylık sağlar. Bu parçalar bulaşık makinesinde yıkanabilir, böylece temizlik işlemi hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirilebilir. Bu özellik, her zaman en üst düzeyde hijyen sağlar, kullanıcıya makinelerini temiz ve bakımlı tutma konusunda kolaylık sunar. Çıkarılabilir tasarımıyla, bu parçaların yıkanması ve yerlerine takılması oldukça basittir, böylece kahve keyfinizden sonra temizlik işlemini sorunsuz bir şekilde tamamlayabilirsiniz

Kahve Bağlantısı Uygulaması

Coffe Link Uygulaması, kahve deneyiminize uzaktan kolayca erişmenizi sağlayan bir araçtır. Bu uygulama sayesinde, Bean Adapt teknolojisiyle kahve ekstraksiyon parametrelerinizi istediğiniz gibi özelleştirebilir, makinenizi uzaktan kontrol edebilir ve bakımını yapabilirsiniz. Ayrıca, 100'den fazla yaratıcı kahve tarifini keşfedebilir, çoğaltabilir ve kendi özel karışımlarınızı oluşturabilirsiniz. Coffe Link Uygulaması, kahve dünyasındaki güncel içeriklere erişim sağlayarak kahve tutkunlarını her zaman yeni ve heyecan verici deneyimlerle buluşturur. İhtiyacınız olan her şey parmaklarınızın ucunda, bu sayede kahve keyfinizi daha da özelleştirebilirsiniz.

  • Marka : DeLonghi
  • Renk : Siyah, Paslanmaz çelik
  • Ağırlık : 11.3 kg
  • Ürün Tipi : Kahve ve Çay
  • Güç : 1450 W
  • Voltaj : 220-240
  • Otomatik Kapanma : Var
  • Su Tankı Kapasitesi (L) : 1.8
  • Çıkarılabilir Su tankı (EM) : Var
  • Frekans : 50-60
  • Fiş Tipi : Avrupa Tipi
  • Ekran Özellikleri : Metin ekranı
  • Garanti Süresi : 2 Yıl
  • Gönderim : KARGO BEDAVA
  • Peşin Fiyatına Taksit : Var
  • Cihaz yerleşimi : Tezgah Üstü
  • Pompa Basıncı : 19 bar
  • Kampanya : KAHVE HEDİYELİ!
{{binDetail.BankName}}
  • Taksit Tutarı
    Toplam Tutar
  • {{item.InstallmentNumber}} Taksit
    {{item.InstallmentLabel}} Taksit
    {{ getInstallmentPrice(item) | number:2}} TL
    {{item.TotalPrice | number:2}} TL
{{item.Name}}
YORUMUNUZU EKLEYİNAşağı
{{reviewMessage}}
Yorumunuz için teşekkürler!
Yorumunuz İçin Teşekkürler !

Yorumunuz kotrol edilerek onaylandığında yayınlanmaya başlayacaktır.

Henüz hiç yorum yapılmamış
Henüz hiç yorum yapılmamış.

Bu ürüne ilk yorum yapan siz olmak ister misiniz?

Delonghi Eletta Explore ECAM450.86.T Tam Otomatik Kahve Makinesi
Delonghi Eletta Explore ECAM450.86.T Tam Otomatik Kahve Makinesi
78.407 TL
61.999 TL
%21 İNDİRİM İndirim
{{_message}}
Kapat
Delonghi Eletta Explore ECAM450.86.T Tam Otomatik Kahve Makinesi
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Envelope
  • Whatsapp
KopyalaKopyala
Kampanyalar
Kapat

Kahve Makinesi alımınıza özel tam 1 aylık kahve hediyesi fırsatını kaçırmayın!
 

Kahve makinesini sepetinize eklediğinizde, hediye olan kahve otomatik olarak sepetinize eklenecektir.

 

Ürünleri Görmek İçin Tıklayınız

Hemen sipariş ver, Jebinde fırsatlarını kaçırma!

 

Kampanya stoklarla sınırlıdır.
Jebinde.com kampanyayı tarihinden önce bitirme hakkını saklı tutar.

Teslimat & İade
Kapat
  • 1) Banka Havalesi veya EFT (Elektronik Fon Transferi) İş Bankası hesabımıza (TL) yapabilirsiniz
  • 2) Sitemiz üzerinden kredi kartlarınız ile her türlü kredi kartınıza online tek çekim ya da bankaların  online taksit imkânlarından yararlanabilirsiniz. Online ödemelerinizde siparişiniz sonunda kredi kartınızdan tutar çekim işlemi gerçekleşecektir. Muhtemel sipariş iptali veya stok sorunları nedeniyle sipariş iptallerinde kredi kartınıza para iadesi 7 iş günü içerisinde yapılacaktır.
  • 3) Sipariş Bedeli İadesi

    Siparişlerinizin olası sebeplerle iptali durumunda; Jebinde beş iş günü içerisinde ürün bedelini hesabınıza ve/veya kredi kartınıza iade eder. Ancak, banka hesap bilgilerinizi ve/veya kredi kartı bilgilerinizi doğru ve eksiksiz olarak şirketimiz finans yetkililerine bildirmeniz gerekmektedir.
  • 4) Teslimat

    Saat 14:00'a kadar verilen siparişleri aynı gün kargoya teslim ediyoruz.
    Beyaz eşya kategorisindeki ürünler 5-10 iş günü içerisinde Borusan kargo ile sizlere en yakın Beko yetkili servisine teslim edilecektir. Yetkili Servis sizlerden randevu alıp ücretsiz montajını gerçekleştirecektir. Ürün montajı ile birlikte garanti süresi başlamaktadır.

    Müşteri temsilcimize danışarak değişik teslimat şartları konusunda görüşebilirsiniz. Ayrıca kargo teslimatları sadece Türkiye için geçerlidir.
  • 5) Ödeme Takibi

    Söz konusu sistem herhangi bir sorun nedeni ile işlemi gerçekleştiremiyorsa ödeme sayfası sonucunda ziyaretçimiz bu durumdan haberdar edilmektedir. 

    Belirtilen adreste herhangi bir hata durumunda teslimatı gerçekleşemeyen sipariş ile ilgili olarak siparişi veren ile bağlantı kurulmaktadır.

    Ziyaretçimiz tarafından belirtilen e-posta adresinin geçerliliği siparişin aktarılmasını takiben gönderilen otomatik e-posta ile teyit edilmektedir. 

    Teslimatın gerçekleşmesi konusunda müşteri kadar kredi kartı sistemini kullandığımız bankaya karşı da sorumluluğumuz söz konusudur. 
     

Lütfen dikkat ediniz!,

Sevkiyat sırasında zarar gördüğünü düşündüğünüz paketleri, teslim aldığınız firma yetkilisi önünde açıp kontrol ediniz. Eğer üründe herhangi bir zarar olduğunu düşünüyorsanız kargo firmasına tutanak tutturularak ürünü teslim almayınız. 
Ürün teslim alındıktan sonra kargo firmasının görevini tam olarak yerine getirdiği kabul edilmektedir. 
Ürün hasarlı ise: Hazırlamış olduğunuz tutanağı en kısa zamanda durumu [email protected] mail adresine bildiriniz.
Bu işlemleri gerçekleştirdiğiniz takdirde paketinizle ilgili çalışmalara başlayarak, en kısa zamanda teslimatın tekrarlanmasını sağlayacağız.
Bu e-posta içinde ürünü neden iade etmek istediğinizi kısaca açıklarsanız ürün ile ilgili çalışmalarımızda bize yardımcı olmuş olursunuz.

Ürün Yorumları
Kapat
Kapat
SEPETİNİZ
{{item.Name}}
{{(item.ProductFeatures | filter: {Id : 2108})[0].Name}}
% {{ ((item.OldPrice - item.Price) / item.OldPrice * 100) | number:'0' }} İNDİRİM
{{(item.ProductFeatures | filter: {Id : 118})[0].Name}} {{item.Amount}} Adet
{{item.TotalPrice | number:2}} TL
{{item.TotalOldPrice | number:2}} TL
Sil
Sepet Boş
SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN
Aramayı Kapat
Kapat
Favori Listenizde Ürün Bulunmuyor

Karşılaştırma listenizde en az 2 ürün bulunmalıdır.

ALIŞVERİŞE DÖN