Melitta Caffeo Barista TS Smart Tam Otomatik Kahve Makinesi Siyah F85/0-102

Favorilere Ekle Favorilerinde Favorilere Ekle Favorilerinde
F85/0-102
42.000 TL
Peşin Fiyatına Taksit İmkanı

- 5 farklı seviyede ayarlanabilen kahve sertlik ayarı
- Çelik konik öğütücü, 5 farklı irilik seviyesi ayarlanabilmektedir.
- Süt köpüğü veya ılık süt hazırlanması
- Ayrı sıcak su hazırlama
- Öğütülmüş kahve tozu için doldurma oluğu
- 1.8 litre ve su seviyesi izleme özellikli çıkarılabilir su deposu
- 1.450 watt, pompa basıncı 15 bar
- Boyutlar (GxYxD): 259 x 372 x 467 mm

Melitta garanti bilgisi :
Bu ürün, Türkiye'nin Tek Yetkili Distribütörü Hakman Elektronik San. Tic. A.Ş. garantisi altındadır. Garanti ile ilgili sorularınız ve teknik destek talepleriniz için 0850 241 1393 numaralı telefondan ya da [email protected] e-posta adresinden Hakman Müşteri Hizmetleri'ne ulaşabilirsiniz. 

Diğer Renk Seçenekleri
Melitta Caffeo Barista TS Smart Tam Otomatik Kahve Makinesi Gümüş F85/0-101 ürün görseli
Melitta Caffeo Barista TS Smart Tam Otomatik Kahve Makinesi Siyah F85/0-102 ürün görseli
{{_message}}
Kargo BilgisiKARGO BEDAVA
Maksimum Sipariş SayısıBu üründen maksimum 1 adet sipariş verebilirsiniz
Teslimat & İade
Teslimat & İade Tüm siparişleriniz en geç ertesi gün kargoda!
Badge Ücretsiz Kargo Badge Yetkili Satıcı Badge Garanti
Ürünü Paylaşın

Ofiste de lezzetli kahve keyfi yaşayabilirsiniz.

Melitta Caffeo Barista TS Smart

Melitta Caffeo Barista TS Smart, kahve tutkunları için benzersiz yaratıcı çözümler sunmaktadır. Örneğin, orijinal İtalyan tariflerine göre veya kendi kişisel tercih ve kreasyonlarınıza göre 18 farklı kahve çeşidini hazırlayabilirsiniz.

Melitta Connect Uygulaması ile de birçok özellik bir akıllı telefon ile yönetilebilmektedir. Tüm kahve çeşitleriyle en iyi lezzet deneyimini elde etmek için çekirdek haznesini iki çeşit kahve çekirdeği ile aynı anda doldurabilirsiniz.

İster hafif kahve çekirdeklerinden isterseniz de daha aromatik ve güçlü espresso kahve çekirdeklerinden tam istediğiniz tatta ve aromada kahvenizi hazırlayabilirsiniz. Elinizde sadece öğütülmüş kahve varsa, öğütülmüş kahve ile de aynı 18 çeşit kahveyi hazırlayabilirsiniz.

  • 5 farklı seviyede ayarlanabilen kahve sertlik ayarı
  • Çelik konik öğütücü, 5 farklı irilik seviyesi ayarlanabilmektedir.
  • Süt köpüğü veya ılık süt hazırlanması
  • Ayrı sıcak su hazırlama
  • Öğütülmüş kahve tozu için doldurma oluğu
  • 1.8 litre ve su seviyesi izleme özellikli çıkarılabilir su deposu
  • 1.450 watt, pompa basıncı 15 bar
  • Boyutlar (GxYxD): 259 x 372 x 467 mm
Önce kahve mi? Süt veya köpük mü? Doğru sıralama neydi?

Çekirdekten Bardağa" makinenin orijinal İtalyan tariflerini bilmesi en önemli özelliklerin başında gelir. İtalyan tarzda hazırlama işlemi ile malzemeler doğru sırada bir araya getirilmektedir.

Eğer kahvenizi daha aromatik olarak seviyorsanız da, standart demleme işlemi yerine yoğun aroma özelliğini tercih edebilirsiniz.

Özel bir aroma için

Çekirdekten Bardağa" prensibi, sadece gerekli miktarda çekirdek kahvenin taze olarak öğütülmesini ve hemen hazırlanmasını sağlamaktadır.

Çekirdeklerin aromasını uzun süre korumasını sağlamak için Aromasafe kapak sıkı bir hava geçirmezlik sağlar. Ayrıca kapağın koyu renkteki tonu da ışığı engelleyerek kahve aromasının korumasına destek olmaktadır.

Melitta Connect App Uygulaması

Melitta Connect App uygulaması ile akıllı telefonunuzla birçok özelliği kontrol edebilirsiniz. Bu uygulama ile kendi kahve çeşitlerinizi tercihinize göre telefonunuzdan yaratabilirsiniz. Kendi kahvenizde ne kadar su, süt köpüğü veya kahve koyacağınızı basitçe cep telefonunuzdan belirleyebilirsiniz. Ne tür çekirdek kahve kullanılmalı? Kahveniz hangi sıcaklıkta olmalı? Hepsi senin kararına bağlı. Ayrıca bu uygulama aracılığıyla telefonunuzdan kahve miktarını ve gücünü de belirleyebilirsiniz. Daha fazla lezzet ve aroma mı istiyorsunuz? Sadece yoğun Aroma özelliğini kullanmanız yeterlidir. Uygulama daha da fazlasını da yapabilmektedir. Makineniz temizlenmek mi yoksa kireçten arındırılmak mı istiyor? Panik yapmayın, uygulama size öğretici bilgilendirme içerikleri ve videoları ile temizlik işlemlerinin adım adım nasıl yapılacağını gösterir.

Fısıltı sessizlinde öğütücü ve kolay kullanım

Barista TS Smart "Çekirdekten Bardağa" makinenin öğütücüsü süper hızlı fakat bir fısıltı kadar da sessizdir. Ayrıca yüksek çözünürlüklü TFT renkli ekran, sezgisel kullanım imkanı sağlamaktadır. Adım adım talimatları ile menüde size kolayca anlaşılabilecek biçimde rehberlik eder. Dokun ve Kaydır Özelliği sayesinde istediğiniz zaman hafifçe dokunarak programları ve özellikleri seçebilirsiniz.

18 Kahve Çeşidi

Barista TS Smart ile çeşitli kahvelerin keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Doğrudan tek dokunuşla hazırlanabilen 4 klasik kahve; espresso, café crème, cappuccino ve latte macchiato'nun yanı sıra 14 kahve çeşidini de yapabilirsiniz. Flat white, ristretto, americano veya espresso doppio gibi diğer 14 kahve çeşidine erişmek için menüyü kullanabilirsiniz. “Kahve Hafızam” özelliği sayesinde en sevdiğiniz kahve çeşitlerinin herbirini ayrı ayrı programlayabilirsiniz. Küçük, güçlü bir espresso veya bol miktarda süt köpüğü içeren harika kremalı bir latte macchiato. Ayrıca Melitta Barista TS Smart, "Kahve Hafızam" özelliği ile 4 kişiye kadar tüm kişisel ayarları hatırlar.

Pro aqua filtre teknolojisi

Melitta Pro Aqua su filtresi kartuşu kullanıldığında, Barista TS Smart makinenizin yalnızca yılda bir kez kireçten arındırılması yeterlidir. Filtrelenmiş su sadece kahve kalitesini ve tadını iyileştirmekle kalmaz, aynı zamanda kireç tortularını da önler.

  • Bluetooth
    :
    Var
  • Fincan Aydınlatma
    :
    Var
  • Süt Köpürtme Sistemi
    :
    Var
  • Otomatik Temizleme
    :
    Evet
  • Su Haznesi Hacmi ( Lt. )
    :
    1.8
  • Otomatik Kapanma
    :
    Evet
  • Ekran
    :
    TFT renkli
  • Öğütülmüş Kahve Haznesi
    :
    Var
  • Marka : Melitta
  • Ürün Tipi : Kahve ve Çay
  • Garanti : 2 Yıl
  • Gönderim : KARGO BEDAVA
  • Peşin Fiyatına Taksit : Var
{{binDetail.BankName}}
  • Taksit Tutarı
    Toplam Tutar
  • {{item.InstallmentNumber}} Taksit
    {{item.InstallmentLabel}} Taksit
    {{ getInstallmentPrice(item) | number:2}} TL
    {{item.TotalPrice | number:2}} TL
{{item.Name}}
YORUMUNUZU EKLEYİNAşağı
{{reviewMessage}}
Yorumunuz için teşekkürler!
Yorumunuz İçin Teşekkürler !

Yorumunuz kotrol edilerek onaylandığında yayınlanmaya başlayacaktır.

Henüz hiç yorum yapılmamış
Henüz hiç yorum yapılmamış.

Bu ürüne ilk yorum yapan siz olmak ister misiniz?

Melitta Caffeo Barista TS Smart Tam Otomatik Kahve Makinesi Siyah F85/0-102
Melitta Caffeo Barista TS Smart Tam Otomatik Kahve Makinesi Siyah F85/0-102
42.000 TL
{{_message}}
Kapat
Melitta Caffeo Barista TS Smart Tam Otomatik Kahve Makinesi Siyah F85/0-102
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Envelope
  • Whatsapp
KopyalaKopyala
Kampanyalar
Kapat
Teslimat & İade
Kapat
  • 1) Banka Havalesi veya EFT (Elektronik Fon Transferi) İş Bankası hesabımıza (TL) yapabilirsiniz
  • 2) Sitemiz üzerinden kredi kartlarınız ile her türlü kredi kartınıza online tek çekim ya da bankaların  online taksit imkânlarından yararlanabilirsiniz. Online ödemelerinizde siparişiniz sonunda kredi kartınızdan tutar çekim işlemi gerçekleşecektir. Muhtemel sipariş iptali veya stok sorunları nedeniyle sipariş iptallerinde kredi kartınıza para iadesi 7 iş günü içerisinde yapılacaktır.
  • 3) Sipariş Bedeli İadesi

    Siparişlerinizin olası sebeplerle iptali durumunda; Jebinde beş iş günü içerisinde ürün bedelini hesabınıza ve/veya kredi kartınıza iade eder. Ancak, banka hesap bilgilerinizi ve/veya kredi kartı bilgilerinizi doğru ve eksiksiz olarak şirketimiz finans yetkililerine bildirmeniz gerekmektedir.
  • 4) Teslimat

    Saat 14:00'a kadar verilen siparişleri aynı gün kargoya teslim ediyoruz.
    Beyaz eşya kategorisindeki ürünler 5-10 iş günü içerisinde Borusan kargo ile sizlere en yakın Beko yetkili servisine teslim edilecektir. Yetkili Servis sizlerden randevu alıp ücretsiz montajını gerçekleştirecektir. Ürün montajı ile birlikte garanti süresi başlamaktadır.

    Müşteri temsilcimize danışarak değişik teslimat şartları konusunda görüşebilirsiniz. Ayrıca kargo teslimatları sadece Türkiye için geçerlidir.
  • 5) Ödeme Takibi

    Söz konusu sistem herhangi bir sorun nedeni ile işlemi gerçekleştiremiyorsa ödeme sayfası sonucunda ziyaretçimiz bu durumdan haberdar edilmektedir. 

    Belirtilen adreste herhangi bir hata durumunda teslimatı gerçekleşemeyen sipariş ile ilgili olarak siparişi veren ile bağlantı kurulmaktadır.

    Ziyaretçimiz tarafından belirtilen e-posta adresinin geçerliliği siparişin aktarılmasını takiben gönderilen otomatik e-posta ile teyit edilmektedir. 

    Teslimatın gerçekleşmesi konusunda müşteri kadar kredi kartı sistemini kullandığımız bankaya karşı da sorumluluğumuz söz konusudur. 
     

Lütfen dikkat ediniz!,

Sevkiyat sırasında zarar gördüğünü düşündüğünüz paketleri, teslim aldığınız firma yetkilisi önünde açıp kontrol ediniz. Eğer üründe herhangi bir zarar olduğunu düşünüyorsanız kargo firmasına tutanak tutturularak ürünü teslim almayınız. 
Ürün teslim alındıktan sonra kargo firmasının görevini tam olarak yerine getirdiği kabul edilmektedir. 
Ürün hasarlı ise: Hazırlamış olduğunuz tutanağı en kısa zamanda durumu [email protected] mail adresine bildiriniz.
Bu işlemleri gerçekleştirdiğiniz takdirde paketinizle ilgili çalışmalara başlayarak, en kısa zamanda teslimatın tekrarlanmasını sağlayacağız.
Bu e-posta içinde ürünü neden iade etmek istediğinizi kısaca açıklarsanız ürün ile ilgili çalışmalarımızda bize yardımcı olmuş olursunuz.

Ürün Yorumları
Kapat
Kapat
SEPETİNİZ
{{item.Name}}
{{(item.ProductFeatures | filter: {Id : 2108})[0].Name}}
% {{ ((item.OldPrice - item.Price) / item.OldPrice * 100) | number:'0' }} İNDİRİM
{{(item.ProductFeatures | filter: {Id : 118})[0].Name}} {{item.Amount}} Adet
{{item.TotalPrice | number:2}} TL
{{item.TotalOldPrice | number:2}} TL
Sil
Sepet Boş
SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN
Aramayı Kapat
Kapat
Favori Listenizde Ürün Bulunmuyor

Karşılaştırma listenizde en az 2 ürün bulunmalıdır.

ALIŞVERİŞE DÖN