Philips 50PUS8807 50" 126 cm The One 4K UHD Android TV 3 Taraflı Ambilight Uydu Alıcı

(2 yorum)
Favorilere Ekle Favorilerinde Favorilere Ekle Favorilerinde
9221121600
24.270 TL
Peşin Fiyatına Taksit İmkanı

HDR ile sinematik kalitede net görüntü : Var
İşlemci: P5 Perfect Görüntü Motoru
Çözünürlük: ULTRA HD
Netflix ile film/dizi keyfi : Var
İnç/Ekran Boyutu : 50"/126 cm

{{_message}}
Kargo BilgisiKARGO BEDAVA
Maksimum Sipariş SayısıBu üründen maksimum 1 adet sipariş verebilirsiniz
Teslimat & İade
Teslimat & İade Tüm siparişleriniz en geç ertesi gün kargoda!
Badge Enerji Badge Ücretsiz Kargo Badge Ücretsiz Montaj Badge Yetkili Satıcı Badge Garanti
Ürünü Paylaşın

İzlemeye değer TV

Ambilight ile 4K UHD LED Android TV

  • 3 taraflı Ambilight TV
  • Önemli HDR formatlarını destekler
  • P5 görüntü motoru-120 Hz
  • 126 cm (50 inç) Android TV
Ambilight büyüsü. Yalnızca Philips'te.

Philips 50PUS8807 Ambilight ile Philips TV izleme deneyimi daha da sürükleyici hale geliyor! TV'nin kenarındaki LED ışıklar parlar ve ekrandaki içeriğin renkleri veya müziğiniz ile mükemmel bir uyum içinde renk değiştirir. Bu özellik, televizyon izlerken daha fazla eğlence ve atmosfer sağlar. O kadar etkileyici ki, Ambilight olmadan televizyon izlemenin nasıl olduğunu unutacaksınız.

Philips 50PUS8807 Canlı HDR görüntü. Philips 4K UHD TV.

Her sahne için mükemmel bir görüntü deneyimi kesinlikle önemli! Philips 4K UHD TV'nin tüm önemli HDR formatlarıyla uyumlu olması, size net ve mükemmel görüntüler sunar. Bu sayede hem karanlık hem de aydınlık sahnelerde her ayrıntıyı net bir şekilde görebilirsiniz. Bu, izlediğiniz içeriklerin daha canlı ve gerçekçi olmasını sağlar.

Kaynak ne olursa olsun, her zaman mükemmel. Philips P5 motoru.

Philips 50PUS8807'un P5 motoru sayesinde, sevdiğiniz içerikler çok daha etkileyici bir deneyim sunar. Bu motor, ayrıntılara daha fazla derinlik katarken renkleri canlandırır ve cilt tonlarını doğal bir şekilde sunar. Kontrast mükemmel bir şekilde ayarlandığı için her ayrıntıyı rahatlıkla görebilirsiniz. Hareketler de son derece akıcıdır, böylece izlediğiniz her şey daha gerçekçi ve etkileyici olur.

Sinematik görüntü ve ses. Dolby Vision ve Dolby Atmos.

Dolby Vision ve Dolby Atmos ile, filmleriniz, dizileriniz ve oyunlarınız benzersiz bir şekilde görünür ve duyulur. Bu teknolojiler sayesinde yönetmenlerin istediği görselleri tam anlamıyla görebilirsiniz. Koyu ve karmaşık sahneler artık sorun olmaktan çıkar, her ayrıntı net bir şekilde görünür. Aynı zamanda her kelimeyi berrak bir şekilde duyabilir ve ses efektlerini gerçekten çevrenizdeymiş gibi hissedebilirsiniz. Bu sayede izlediğiniz içerikler daha fazla etkileyici ve sürükleyici olur.

İnce TV. Gelecek için üretildi.

Philips 50PUS8807 4K akıllı TV, şık neredeyse çerçevesiz bir ekrana sahiptir ve çoğu iç mekana kolayca uyum sağlar. Ayrıca açılı standı, soundbar gibi ses ekipmanlarını kullanabilmeniz için gereken alanı sağlar. Bu televizyonun ambalajları ve içindeki ilaveler geri dönüştürülmüş karton ve kağıttan üretilmiştir, bu da çevre dostu bir seçenek sunar. Bu yönleriyle hem şık bir görünüme sahiptir hem de çevreyi düşünen bir tasarımı benimser.

DTS Play-Fi tarafından desteklenen Philips Kablosuz Ev Sistemi

Philips Kablosuz Ev Sistemi, DTS Play-Fi tarafından desteklenir ve uyumlu soundbar'lar ve kablosuz hoparlörlerle hızlı bir şekilde bağlantı kurmanızı sağlar. Bu sayede, herhangi bir odadan televizyon veya müzik sesini keyifle dinleyebilirsiniz. Ayrıca, Philips TV'nizi merkezi bir hoparlör olarak kullanarak ev sineması tarzında bir surround ses sistemi oluşturma imkanınız da vardır. Bu, ev eğlence deneyiminizi daha da yükseltebilir.

Oyuncular için ideal. Tüm konsollarda 120 Hz ve ultra düşük gecikme süresi.

Philips TV'niz, son derece düşük gecikme süresi ve yüksek yenileme hızlarıyla, isteğinize göre oyun konsolu ile oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşır. Bu, oyunlarda hızlı tepkiler vermenizi ve akıcı grafiklerin keyfini çıkarmanızı sağlar. Ayrıca, HDMI 2.1, VRR (Değişken Yenileme Hızı) ve Freesync gibi özellikleri destekleyerek oyunlarınızın daha sorunsuz çalışmasını sağlar. Ambilight oyun modu ise oyun deneyimini daha etkileyici hale getirir ve ekranın etrafındaki LED ışıklar, oyun içeriği ile senkronize bir şekilde renk değiştirir. Bu sayede heyecanlı anlar daha da görsel olarak çarpıcı olur.

Son derece akıllı. Android TV.

Philips 50PUS8807 Android TV, geniş bir uygulama yelpazesi sunarak istediğiniz içeriğe kolayca erişebilmenizi sağlar. Ana ekranı kişiselleştirebilir ve en sevdiğiniz uygulamaları hızlıca başlatarak film veya program izlemeye devam edebilirsiniz. Bu sayede içeriklere istediğiniz zaman, istediğiniz yerden kolayca erişebilirsiniz. Android TV'nin kullanıcı dostu arayüzü, TV deneyiminizi daha keyifli hale getirir.

Sesli kontrol. Google Asistan. Alexa ile çalışır.

Philips 50PUS8807 Android TV'nin, Google Asistan ve Alexa gibi dijital asistanlarla uyumlu olması, televizyonunuzu sesli komutlarla kontrol etmenizi sağlar. Uzaktan kumandadaki belirli bir düğmeye basarak veya doğrudan sesli komutlar vererek TV'yi yönetebilirsiniz. Ayrıca, uyumlu akıllı ev cihazlarınızı da bu TV ile entegre edebilir ve sesli komutlarla kontrol edebilirsiniz. Bu özellikler, TV deneyiminizi daha pratik ve kullanıcı dostu hale getirir.

  • Marka : Philips
  • Renk : Açık Gümüş
  • Ekran Boyutu : 50 inç / 127 ekran
  • Enerji Sınıfı : G
  • İnç : 50"
  • Çözünürlük : ULTRA HD
  • Micro Dimming ile karanlık sahnelerde netlik : Var
  • İşlemci : P5 Perfect Görüntü Motoru
  • Netflix ile film/dizi keyfi : Var
  • USB Girişi : 2
  • Dolby Digital Ses : Var
  • Garanti Süresi : 2
  • Gönderim : KARGO BEDAVA
  • Peşin Fiyatına Taksit : Var
  • Ürün Kategorisi : Televizyon
{{binDetail.BankName}}
  • Taksit Tutarı
    Toplam Tutar
  • {{item.InstallmentNumber}} Taksit
    {{item.InstallmentLabel}} Taksit
    {{ getInstallmentPrice(item) | number:2}} TL
    {{item.TotalPrice | number:2}} TL
{{item.Name}}
YORUMUNUZU EKLEYİNAşağı
{{reviewMessage}}
Yorumunuz için teşekkürler!
Yorumunuz İçin Teşekkürler !

Yorumunuz kotrol edilerek onaylandığında yayınlanmaya başlayacaktır.

Mehmet
Saat30.10.2022
İlk defa TV aldım internetten çok memnun kaldım. Servisin getirip kurması gerçekten güzel.
Metehan
Saat18.04.2023
Ürün çok kaliteli güzel memnun kaldım elime ulaşıp kurulması bir hafta sürdü onun haricinde bir problem yok düşünmeden sipariş verilebilir x box ve pc de kullanmaya başladım 4k 120 hz
Tüm Yorumları İnceleyin 2
Philips 50PUS8807 50" 126 cm The One 4K UHD Android TV 3 Taraflı Ambilight Uydu Alıcı
Philips 50PUS8807 50" 126 cm The One 4K UHD Android TV 3 Taraflı Ambilight Uydu Alıcı
24.270 TL
{{_message}}
Kapat
Philips 50PUS8807 50" 126 cm The One 4K UHD Android TV 3 Taraflı Ambilight Uydu Alıcı
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Envelope
  • Whatsapp
KopyalaKopyala
Kampanyalar
Kapat
Teslimat & İade
Kapat
  • 1) Banka Havalesi veya EFT (Elektronik Fon Transferi) İş Bankası hesabımıza (TL) yapabilirsiniz
  • 2) Sitemiz üzerinden kredi kartlarınız ile her türlü kredi kartınıza online tek çekim ya da bankaların  online taksit imkânlarından yararlanabilirsiniz. Online ödemelerinizde siparişiniz sonunda kredi kartınızdan tutar çekim işlemi gerçekleşecektir. Muhtemel sipariş iptali veya stok sorunları nedeniyle sipariş iptallerinde kredi kartınıza para iadesi 7 iş günü içerisinde yapılacaktır.
  • 3) Sipariş Bedeli İadesi

    Siparişlerinizin olası sebeplerle iptali durumunda; Jebinde beş iş günü içerisinde ürün bedelini hesabınıza ve/veya kredi kartınıza iade eder. Ancak, banka hesap bilgilerinizi ve/veya kredi kartı bilgilerinizi doğru ve eksiksiz olarak şirketimiz finans yetkililerine bildirmeniz gerekmektedir.
  • 4) Teslimat

    Saat 14:00'a kadar verilen siparişleri aynı gün kargoya teslim ediyoruz.
    Beyaz eşya kategorisindeki ürünler 5-10 iş günü içerisinde Borusan kargo ile sizlere en yakın Beko yetkili servisine teslim edilecektir. Yetkili Servis sizlerden randevu alıp ücretsiz montajını gerçekleştirecektir. Ürün montajı ile birlikte garanti süresi başlamaktadır.

    Müşteri temsilcimize danışarak değişik teslimat şartları konusunda görüşebilirsiniz. Ayrıca kargo teslimatları sadece Türkiye için geçerlidir.
  • 5) Ödeme Takibi

    Söz konusu sistem herhangi bir sorun nedeni ile işlemi gerçekleştiremiyorsa ödeme sayfası sonucunda ziyaretçimiz bu durumdan haberdar edilmektedir. 

    Belirtilen adreste herhangi bir hata durumunda teslimatı gerçekleşemeyen sipariş ile ilgili olarak siparişi veren ile bağlantı kurulmaktadır.

    Ziyaretçimiz tarafından belirtilen e-posta adresinin geçerliliği siparişin aktarılmasını takiben gönderilen otomatik e-posta ile teyit edilmektedir. 

    Teslimatın gerçekleşmesi konusunda müşteri kadar kredi kartı sistemini kullandığımız bankaya karşı da sorumluluğumuz söz konusudur. 
     

Lütfen dikkat ediniz!,

Sevkiyat sırasında zarar gördüğünü düşündüğünüz paketleri, teslim aldığınız firma yetkilisi önünde açıp kontrol ediniz. Eğer üründe herhangi bir zarar olduğunu düşünüyorsanız kargo firmasına tutanak tutturularak ürünü teslim almayınız. 
Ürün teslim alındıktan sonra kargo firmasının görevini tam olarak yerine getirdiği kabul edilmektedir. 
Ürün hasarlı ise: Hazırlamış olduğunuz tutanağı en kısa zamanda durumu [email protected] mail adresine bildiriniz.
Bu işlemleri gerçekleştirdiğiniz takdirde paketinizle ilgili çalışmalara başlayarak, en kısa zamanda teslimatın tekrarlanmasını sağlayacağız.
Bu e-posta içinde ürünü neden iade etmek istediğinizi kısaca açıklarsanız ürün ile ilgili çalışmalarımızda bize yardımcı olmuş olursunuz.

Ürün Yorumları
Kapat
Mehmet
Saat30.10.2022
İlk defa TV aldım internetten çok memnun kaldım. Servisin getirip kurması gerçekten güzel.
Metehan
Saat18.04.2023
Ürün çok kaliteli güzel memnun kaldım elime ulaşıp kurulması bir hafta sürdü onun haricinde bir problem yok düşünmeden sipariş verilebilir x box ve pc de kullanmaya başladım 4k 120 hz
Kapat
SEPETİNİZ
{{item.Name}}
{{(item.ProductFeatures | filter: {Id : 2108})[0].Name}}
% {{ ((item.OldPrice - item.Price) / item.OldPrice * 100) | number:'0' }} İNDİRİM
{{(item.ProductFeatures | filter: {Id : 118})[0].Name}} {{item.Amount}} Adet
{{item.TotalPrice | number:2}} TL
{{item.TotalOldPrice | number:2}} TL
Sil
Sepet Boş
SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN
Aramayı Kapat
Kapat
Favori Listenizde Ürün Bulunmuyor

Karşılaştırma listenizde en az 2 ürün bulunmalıdır.

ALIŞVERİŞE DÖN